📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No to teraz była kąpiel biznesowa.
ale ktoś ma dojebaną chatę
No i rozjebał podłogę.. a taka fajna była.. amerykanska..
sensualna napisał/a:
ale ktoś ma dojebaną chatę
Raczej wygląda mi to na hilltona i jakieś spodkanie biznesowe tam mają w sali bankietowej i tyle....
silwerbalk napisał/a:
Raczej wygląda mi to na hilltona i jakieś spodkanie biznesowe tam mają w sali bankietowej i tyle....
ja się nie znam, ale widzę tam kuchnię i salon to myślałam że czyjaś chata
sensualna napisał/a:
ja się nie znam, ale widzę tam kuchnię i salon to myślałam że czyjaś chata
Raczej chata Piekarnik w Hiltonie przy barze? No way.
Cofam, są takie To może być zarówno cgata jak i dojebany hotel.
Co za dzban i pomyśleć że tacy jak on koszą jakieś fajne hajsy
I will wear you like a condom.
Pewnie już obgadali interesy przy alkoholu tak drogim, że za butelkę mógłbym pojechać w góry na wakacje, zamyślił się facet, wpadł i śmiechem to skwitował. Będzie mieć historyjkę jak to bawił się w Jezusa a interesy dalej będą się kręcić. Chciałbym umieć się tak ustawić.
edit: Jak telefon miał w kieszeni to po prostu zleci komuś kupno nowego i skopiowania danych z chmury. Nic nie straci.
OperatorNieznany napisał/a:
Pewnie już obgadali interesy przy alkoholu tak drogim, że za butelkę mógłbym pojechać w góry na wakacje, zamyślił się facet, wpadł i śmiechem to skwitował. Będzie mieć historyjkę jak to bawił się w Jezusa a interesy dalej będą się kręcić. Chciałbym umieć się tak ustawić.
edit: Jak telefon miał w kieszeni to po prostu zleci komuś kupno nowego i skopiowania danych z chmury. Nic nie straci.
Głupi biedaku pieniądze nie dają szczęścia tylko luksus
Mam basen w chacie i odradzam każdemu. Za dużo pierdolenia się z nim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów