18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Zdjęcie sprzed kilku dni, mój luby jadąc swą piękna dwu kołową bestią stracił nad nia panowanie przez żwirek rozsypany na drodze, w wyniku czego doznał złamania obojczyka i takiego oto urazu kolana. Kolano do szycia (trzy szwy), dziurka w kolanie była tak głęboka ze widać było rzepkę ;] zdjęcie tylko jedno zdążyłam przed szycjem zrobić bo lekarz dziwnie spoglądał gdy je robiłam;p
Pierwszy post, proszę o wyrozumiałość;]

Zgłoś
0_rafiks_0 2020-09-09, 18:30 8
Zgłoś
boo 2020-09-09, 18:31 4
Co za ciota!
Zgłoś
plastic 2020-09-09, 18:36
Krysia? to Ty? ;D
Zgłoś
S................r 2020-09-09, 18:47 2
Dziewiętnaście piw, a co mi tam dam dwudzieste. Może cię to zachęci do pokazania cycków.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-09, 18:52 1
Ruda... weź go kopnij w dupę, skoro na byle żwirku się wypierdala...
Tu są tysiące, którzy się Tobą zaopiekują...
Nawet przymkną oko na to, że ruda jesteś.
A ja rude nawet lubię

@0_rafiks_0

Dokładnie...

Ja na rowerze nie jeżdżę (choć planuję zacząć dla zdrowotności), ale jak cokolwiek robię wkoło domu, zakładam nakolanniki , bo często łatwiej coś zrobić na kolanach (nie to, co myślicie zboczeńcy).
Zgłoś
35i 2020-09-09, 19:04 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Ruda... weź go kopnij w dupę, skoro na byle żwirku się wypierdala...
Tu są tysiące, którzy się Tobą zaopiekują...
Nawet przymkną oko na to, że ruda jesteś.
A ja rude nawet lubię
@0_rafiks_0
Dokładnie...
Ja na rowerze nie jeżdżę (choć planuję zacząć dla zdrowotności), ale jak cokolwiek robię wkoło domu, zakładam nakolanniki , bo często łatwiej coś zrobić na kolanach (nie to, co myślicie zboczeńcy).

Sam zasugerowałeś.

Zgłoś
Cryo 2020-09-09, 19:17
Ale masakra! Przeżył?
Zgłoś
DupcyperChui 2020-09-09, 19:19
Z takim gównem do szycia ?
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-09, 19:33
BUAHAHAHAHAHA- lekkie otarcie. Gdzie ty tam rzepkę widzisz, i co tam szyć?!

...a debile łykają, jak młode pelikany
Zgłoś
vizo69 2020-09-09, 19:36
Po dobrej sobocie co drugi z nas ma takie lica.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-09-09, 19:40 1
Jestem Max Kolanko mówię jak jest !

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
bolek725 2020-09-09, 20:18
Moje weselsze

Zgłoś
Bourbonable 2020-09-09, 20:23
Coś mi się wydaje, że pierwszy i ostatni post
Zgłoś
p................k 2020-09-09, 20:26 1
Może wychowywałem się w jakiejś dziwnej okolicy ale za czasów całodniowej zabawy na podwórku takie rany wytarło się rękawem albo pobiegło się do domu po plaster i wracało się grać w piłkę czy jeździć rowerem z kumplami albo kosić pokrzywy kijami.
Zgłoś
chico35 2020-09-09, 20:41
za dzieciaka miałem raz w tyg taką "ranę"
co do obojczyka - właśnie wyleczyłem swój, nie liczcie na nfz uderzajcie od razu do jakiegoś ortopedy z polecenia, orteza TYLKO ósemka i potem dobry rehabilitant, jeżeli na twojej wiosce jest rehasport udaj się tam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów