📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
trzeba mieć IQ ameby, żeby iść do pierdla z powodu pedalarza, który klepnął ci auto
Bardzo dobrze. Podnosisz rękę na czyjąś własność, powinna zostać upierdolona.
....tyle że w dzisiejszych czasach, lewackie postkomunistyczne okupowane przez żydokomune sądy, przynajmniej w Polsce, pedlażowi by pewnie odszkodowanie kazały wypłacić, a kierowce skazały.
....tyle że w dzisiejszych czasach, lewackie postkomunistyczne okupowane przez żydokomune sądy, przynajmniej w Polsce, pedlażowi by pewnie odszkodowanie kazały wypłacić, a kierowce skazały.
Eknen napisał/a:
trzeba mieć IQ ameby, żeby iść do pierdla z powodu pedalarza, który klepnął ci auto
Trzeba nie mieć honoru, żeby mówić, że pada, gdy ktoś Ci pluje w twarz...
Fikac rowerem do osobówki? Sam się o to prosił
Wziął go tylko na lakier...
Swoją drogą pewny, trafny manewr. Brawo dla kierowcy osobówki
Swoją drogą pewny, trafny manewr. Brawo dla kierowcy osobówki
Pralpunkt napisał/a:
Mam nadzieję że kierowcy udało się spierdolić!!
Rowerzyści jechali po drodze dla rowerów a tego chuja z samochpdu powinno sie sądzić za usiłowanie zabójstwa ty bucu jebany.
BolekMaku napisał/a:
Rowerzyści jechali po drodze dla rowerów a tego chuja z samochpdu powinno sie sądzić za usiłowanie zabójstwa ty bucu jebany.
To nie jest DDR.
Art. 2:
5) droga dla rowerów – (...) droga dla rowerów jest oddzielona od innych dróg lub jezdni tej samej drogi konstrukcyjnie lub za pomocą urządzeń bezpieczeństwa ruchu drogowego;
To na filmie jest pas ruchu dla rowerów (pkt 5a uPoRD) - a nie DDR.
BolekMaku napisał/a:
Bolec czy tam stolec, nie zesraj się. Po chuj mu pedalarz lusterko przestawiał?
BolekMaku napisał/a:
Ciebie z kolei rozhisteryzowana pizdo powinno się uspić. Na chuj ty żyjesz?
Pralpunkt napisał/a:
Mam nadzieję że kierowcy udało się spierdolić!!
Mam nadzieję, że kierowca usiądzie za kratami na długie lata za usiłowanie morderstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów