Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To wiatrakownia czy wyspy? Bo jak wyspy to pedalarze mieli pierwszeństwo.
Holandia.
Ja pierdolę, samochód z przyczepą praktycznie minął już skrzyżowanie, a te cioty na rowerkach wjebały się w przyczepę na pełnej prędkości. Motopizdy, kierowcy BMW i rowerzyści to stan umysłu....
Wczoraj na A4 bmw KRK, gość pogubuł się w używaniu kierunkowskazów. Łaskawie z lewego pasa zjechał, po czym kieryunkowskaz mrugał raz prawo, raz lewo... i później już cały czas prawo, a kierowca jakby na kierownicy siedział, wiek około 25-30lat... niektórym nie powinni dawać pozwoleń na zabijanie...
Ja pierdolę, samochód z przyczepą praktycznie minął już skrzyżowanie, a te cioty na rowerkach wjebały się w przyczepę na pełnej prędkości. Motopizdy, kierowcy BMW i rowerzyści to stan umysłu....
Nie zapominaj o poaczkach, jedyny naród który daje jebanie o to kto czym jeździ xD
Wczoraj na A4 bmw KRK, gość pogubuł się w używaniu kierunkowskazów. Łaskawie z lewego pasa zjechał, po czym kieryunkowskaz mrugał raz prawo, raz lewo... i później już cały czas prawo, a kierowca jakby na kierownicy siedział, wiek około 25-30lat... niektórym nie powinni dawać pozwoleń na zabijanie...
Może pierwszy raz używał i stąd to zamieszanie Ważne, że w ogóle odkrył te ficzery w swoim gównowozie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów