18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Blodhgarm 2009-12-09, 0:11
Wielkie brawa dla wykonawcy za pomysł i za podzielanie mej pasji spożywania napoju bogów ;p

PS. Bardziej irytujące od niektórych materiałów z tej strony było znalezienie zwykłej emotikonki przedstawiającej brawa, wśród tego ogromu sado-emotek. Masakra
Zgłoś
yarzapp 2009-12-09, 0:22
Cytat:

mej pasji spożywania napoju bogów

Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
Oskarek 2009-12-09, 1:37
ja nie moge ... kiedys kiedys chodzilem z takim typem do liceum i jezdzil na takie zjazdy w takich strojach walczyli sobei na miecze itp...
az pewnego razu wsiadam z kolegami do autobusu a tu on siedzi w tym stroju xD wyobrazacie sobie reakcje kolegow jak podszedl sie przywitac xD
Zgłoś
Krzysztof 2009-12-09, 1:41
Wspaniała kolczuga lekka i wygodna

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Nieto 2009-12-09, 2:21
Pracochłonne pewnie. Trochę sztany nietego, bo nie chronią TEGO CO WAŻNE RÓWNIEŻ, pachwiny też mogą pokrwawić niestety.
Zgłoś
Blodhgarm 2009-12-09, 2:52 1
yarzapp napisał/a:

Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.

touché

Nie jestem wybredny ;p Tyskacz z puszki, a nawet z kija mi smakuje
Zgłoś
luki24 2009-12-09, 8:06 1
yarzapp napisał/a:

gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszki

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
P................A 2009-12-09, 13:20
starzy go nie kochali??
Zgłoś
yarzapp 2009-12-09, 14:37
luki24 napisał/a:

gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszki

O jaki proces Ci chodzi? I co do tego ma puszka? Ja miałem na myśli to, że żadne piwo, które uważam za dobre nie jest dystrybuowane w puszkach.

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2009-12-09, 15:39
niezly NERD z tego typa
Zgłoś
luki24 2009-12-09, 16:59 2
yarzapp, chodzi o mycie butelek przed nalaniem do nich piwa. Za bardzo się do tego nie przykładają, zdarzają się przypadki że kupujesz browara, przyglądasz się butelece a tam mysz albo jakieś robactwo w środku. Nie raz menelnia sprzedaje butelki po piwie które leżały gdzieś w rowie albo na śmietniku. A puszkę zawsze masz nową bo nikt ich nie myje i nie używa w ten sposób ponownie. Jedynie przetopiają itd. Nie prawda też że niby piwo z puszki jebie aluminum i jest szkodliwe, ja nie czuje tego aluminum to raz a dwa kiedyś popularne były garnki, łyżki i inne pierdoly z aluminium (w wojsku do dzis tego używają) i nikt nie umarł od tego. Co do tego że dobre piwo nie jest lane do puszek to nie wiem. Nie zwracam na to uwagi. Praktycznie każde piwo mi smakuje.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
D................o 2009-12-09, 17:29 1
jeden chuj czy z butelki czy z puszki
Zgłoś
R................g 2009-12-09, 19:21
luki24, kupuj piwo w butelkach nie zwrotnych
Zgłoś
grauper 2009-12-09, 20:35
"yarzapp, chodzi o mycie butelek przed nalaniem do nich piwa. Za bardzo się do tego nie przykładają, zdarzają się przypadki że kupujesz browara, przyglądasz się butelece a tam mysz albo jakieś robactwo w środku." - A kto sie do kurwy nędzy przygląda butelkom ? Otwierasz i pijesz a jak sie trafi robaczek , łepek myszki to tym lepiej ( białko jeszcze nikomu nie zaszkodziło) ^^
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów