📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wielkie brawa dla wykonawcy za pomysł i za podzielanie mej pasji spożywania napoju bogów ;p
PS. Bardziej irytujące od niektórych materiałów z tej strony było znalezienie zwykłej emotikonki przedstawiającej brawa, wśród tego ogromu sado-emotek. Masakra
PS. Bardziej irytujące od niektórych materiałów z tej strony było znalezienie zwykłej emotikonki przedstawiającej brawa, wśród tego ogromu sado-emotek. Masakra
Cytat:
mej pasji spożywania napoju bogów
Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
az pewnego razu wsiadam z kolegami do autobusu a tu on siedzi w tym stroju xD wyobrazacie sobie reakcje kolegow jak podszedl sie przywitac xD
Wspaniała kolczuga lekka i wygodna
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Pracochłonne pewnie. Trochę sztany nietego, bo nie chronią TEGO CO WAŻNE RÓWNIEŻ, pachwiny też mogą pokrwawić niestety.
yarzapp napisał/a:
Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
touché
Nie jestem wybredny ;p Tyskacz z puszki, a nawet z kija mi smakuje
yarzapp napisał/a:
gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszkiSkoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszki
O jaki proces Ci chodzi? I co do tego ma puszka? Ja miałem na myśli to, że żadne piwo, które uważam za dobre nie jest dystrybuowane w puszkach.
yarzapp, chodzi o mycie butelek przed nalaniem do nich piwa. Za bardzo się do tego nie przykładają, zdarzają się przypadki że kupujesz browara, przyglądasz się butelece a tam mysz albo jakieś robactwo w środku. Nie raz menelnia sprzedaje butelki po piwie które leżały gdzieś w rowie albo na śmietniku. A puszkę zawsze masz nową bo nikt ich nie myje i nie używa w ten sposób ponownie. Jedynie przetopiają itd. Nie prawda też że niby piwo z puszki jebie aluminum i jest szkodliwe, ja nie czuje tego aluminum to raz a dwa kiedyś popularne były garnki, łyżki i inne pierdoly z aluminium (w wojsku do dzis tego używają) i nikt nie umarł od tego. Co do tego że dobre piwo nie jest lane do puszek to nie wiem. Nie zwracam na to uwagi. Praktycznie każde piwo mi smakuje.
"yarzapp, chodzi o mycie butelek przed nalaniem do nich piwa. Za bardzo się do tego nie przykładają, zdarzają się przypadki że kupujesz browara, przyglądasz się butelece a tam mysz albo jakieś robactwo w środku." - A kto sie do kurwy nędzy przygląda butelkom ? Otwierasz i pijesz a jak sie trafi robaczek , łepek myszki to tym lepiej ( białko jeszcze nikomu nie zaszkodziło) ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów