📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytałem artykuł z tą kołdrą. Babcia jest po prostu jebnięta. W nocy spadła z łóżka bo nie udało jej się wstać, spadła tak niefortunnie że pociągnęła za sobą kołdrę, która ją przykryła. Babcia leżała tak kilka godzin i nie mogła się uwolnić. Strasznie trudno jest zdjąć z siebie kołdrę.
No a kołdra powinna dostać dożywocie
Fuckt to jebany brukowiec i pełno tam takich rzeczy. Często przeglądam ich artykuły żeby się pośmiać. Był też jeden w którym podobny moher opisywał że drogi markowy czajnik ( kosztował 100 zł ) chciał ją zabić Miał napis: Made in China
No a kołdra powinna dostać dożywocie
Fuckt to jebany brukowiec i pełno tam takich rzeczy. Często przeglądam ich artykuły żeby się pośmiać. Był też jeden w którym podobny moher opisywał że drogi markowy czajnik ( kosztował 100 zł ) chciał ją zabić Miał napis: Made in China
Cytat:
Rosjanin chciał seksu z szopem praczem
Dramat pewnego jurnego Rosjanina! Mężczyzna stracił spory kawałek członka, gdy próbował uprawiać seks z szopem praczem. Oczywiście po pijanemu!
Lekarze z moskiewskiej kliniki nie mogli wyjść ze zdziwienia, gdy na izbę przyjęć trafił podchmielony mężczyzna z mocno nadgryzionym członkiem. Gdy delikwent wytrzeźwiał wyjaśnił, co się stało. Otóż po kilku głębszych bardzo mu się spodobał szop pracz i chciał się z nim kochać. Zwierzę było oswojone, ale w przeciwieństwie do Rosjanina, nie było zboczone i pijane. Zirytowany nachalnymi zalotami futrzak odgryzł w końcu mężczyźnie kawał członka i było po miłości.
Moje ulubione, ever. ;d
Ładnie się uśmiałam
Myślałam, że takie rzeczy, to tylko w japońskich horrorach
Od dzisiejszej nocy będę miała na oku moją pierzynkę, oby na mnie się frańca nie rzuciła pewnego ranka
Myślałam, że takie rzeczy, to tylko w japońskich horrorach
Od dzisiejszej nocy będę miała na oku moją pierzynkę, oby na mnie się frańca nie rzuciła pewnego ranka
Może ta kobieta nieświadomie cierpi na syndrom obcej ręki. To byłby lepszy tytuł
"Moja ręka chciała mnie udusić... KOŁDRĄ!!!"
"Moja ręka chciała mnie udusić... KOŁDRĄ!!!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów