📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nuta suchar, do widzenia
MamFajneCycki napisał/a:
Nuta suchar, do widzenia
Nuta suchar.?
Może i masz fajne cycki, ale z pewnością masz nasrane we łbie od słuchania tego Biebera.
Mam wrażenie, że spotkałem się z tym już na kolędzie 2010. A i jeszcze wcześniej.
Takiego proboszcza to bym pogonił. Jeżeli chodzi po kolędzie tylko dla hajsu to do widzenia.
W tym tygodniu do mnie zawita. Puszczę mu ten kawałek
Kukiz mistrz ! ;D
@radzion
moze i ma fajne cycki, ale ma też kutasa
moze i ma fajne cycki, ale ma też kutasa
@ MamFajneCycki
Ta nuta to bonus i wcale miała nie być śmieszna. Gratuluję sprytu, oraz debili którzy postawili Ci piwo za nick.
Ta nuta to bonus i wcale miała nie być śmieszna. Gratuluję sprytu, oraz debili którzy postawili Ci piwo za nick.
Tyler_Durden napisał/a:
@ MamFajneCycki
No kurwa, przez przypadek mi sie kliklo >.>
@up ~rrdzony piwko za przypomnienie fajnych klimatów, pamiętam jaką ten utwór Kukiza wywołał zadymę. No i "JOB" jedna z nielicznych porządnych polskich komedii w ostatnich latach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów