Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
suche jak samochód Mentorstajl pewno audi 80 ma i się wyzywa na bmw bo biorą go na trasie
Prawie trafiłeś mam A4.Biorą ? To zależy jak mi się spieszy,czasami na pewno.Jakbyś nie zauważył mojej wypowiedzi kilku postów wyżej.
i masz u mnie piwo kolego,racjonalne podejscie i to mi sie podoba.a te debile sie kloca caly czas jakby kurwa o religi rozmawialiObie marki są świetne, każda ma swoje zalety i zapewne wady. Audi zasłynęło z quattro, a BMW z napędu na tył, który w czasach aut bez ESP i innych elektronicznych ograniczeń potrafił dać mnóstwo frajdy z jazdy.
Nigdy kurwa nie zrozumiem tej całej spiny Audi vs BMW, tekstów o dresiarzach itp.
Obie marki są świetne, każda ma swoje zalety i zapewne wady. Audi zasłynęło z quattro, a BMW z napędu na tył, który w czasach aut bez ESP i innych elektronicznych ograniczeń potrafił dać mnóstwo frajdy z jazdy.
Nigdy kurwa nie zrozumiem tej całej spiny Audi vs BMW, tekstów o dresiarzach itp.
Też nie rozumiem . Logiczne, że po to są różne marki i typy aut żeby każdy wybrał coś dla siebie.
audi a8
4.2 benzyna
kupił sobie bmw 7 (e65). W zimie nie dało się nim jeździć, na byle zakręcie dupa latała
no tak ale z regóły 4.2 v8 mialo naped na 4 koła a bmw seria 7 ma na tyl,a to jest mega róznica
Dodatkowo wg. mojego subiektywnego zdania styliści Audi nie mają się czym pochwalić- z zewnątrz jedynie r8 wygląda nieźle, ale to dla tego że go opracowali w lambo a nie u faszystów. Generalnie jak chcesz polatać bokami to BMW jest dość rozsądnym wyjściem, a jak jesteś trochę bogatszym szarym człowieczkiem bez polotu to Audi jest dla Ciebie.
suche jak samochód Mentorstajl pewno audi 80 ma i się wyzywa na bmw bo biorą go na trasie
Od 80-tki to ty się odpierdol, bo ten niemiecki czołg jest nie do zajeżdżenia. Sam mam 80 i A4 i coś czuję, że ta starsza nigdy nie padnie, 'przeżyje' połowę tych nowych modeli, które są robione na odpierdol.
Nie wiem, jak to jest... jak kogoś biorą na trasie to coś złego? Człowiek chce sobie spokojnie dojechać do celu, bez szaleństw, bo zmęczony po robocie jest, to zaraz wyskoczy mu taki półmózg jak ty, z ziomeczkami w aucie i da w pedał pizda opór, co by zaszpanować jak to on łyka innych swoją starą beemą, a dwa kilometry dalej znajdujesz go na słupie, albo co gorsza wbitego w inny samochód, bo coś mu na drogę wyskoczyło i nie miał jak skontrować - w sumie to zawsze paru idiotów mniej, gorzej jak niewinni zginą. Jeździć trzeba umieć, jak chce się poszaleć to są odpowiednie miejsca na zabawy samochodem.
Z MÓZGIEM SIĘ JEŹDZI, KURWA, Z MÓZGIEM.
Jakość wykonania bije Audi na głowę
Dobrze się czujesz?? Audi 80 jest o wiele lepiej wykonana niż np BMW E36, tak samo Audi 100 C4 niż BMW E34. I tu sobie porównaj też jakość wykonania, nie zapominając o blachach . Poza tym silnik z Audi 100/A6 2.5 TDI R5, ciekawe, które BMW dorówna mu bezawaryjnością i żywotnością (nie to nie ten wadliwy 2.5 TDI V6 z nowszej A6, nie mylić) A jeśli już się ktoś przyczepi, to pamiętajcie o 2.5 TDS z BMW
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów