📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Choć już to widziałem to piwo za Audi choć powiem szczerze, że BMW też są ok
bmw > audi
Daj 5 racjonalnych wytłumaczeń tej tezy. Z góry mówię, że: "beemwu jest takie gangsterskie", "pasuje do dresu" lub "mój pitbull mieści się w bagażnik" się nie liczą.
Chwała alkoholowi wódce spirytusowi...
Obie marki są świetne, każda ma swoje zalety i zapewne wady. Audi zasłynęło z quattro, a BMW z napędu na tył, który w czasach aut bez ESP i innych elektronicznych ograniczeń potrafił dać mnóstwo frajdy z jazdy.
Nigdy kurwa nie zrozumiem tej całej spiny Audi vs BMW, tekstów o dresiarzach itp.
Nigdy kurwa nie zrozumiem tej całej spiny Audi vs BMW, tekstów o dresiarzach itp.
frajer taciną bryką się rozpierdolił, niech mu głoszą że wielki i zacny, jak ja wiem że chuj w grobie prędzej znajdzie sie, niż ktokolwiek inny, i każdy kto o tym wie.... wierszyk w chuj wyjebałem.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów