Chcieli go chyba na stół wsadzić...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To nie są koledzy.... tyle w temacie...
Jak na moje to chcieli go z premedytacją wypierdolić z tego krzesła poza tym to krypto ruscy.
Ubytki w podłodze wskazują, że to nie pierwszy raz jak usiłowali kogoś zrównać z ziemią
No to lec na glowna tak jak ten typ zlecial z krzesla.
Tego był ciąg dalszy, ale filmik się urwał. Ja powiedziałbym inaczej:
while (true) {
cout << "Oh my God!" << endl;
}
z tego co widze to tu na sadolu same drętwe typy do picia. ile razy u nas sie psikusy robiło po pijaku i nikt nie mial pretensji. wiadomo bez przesady.
kaczyhuj napisał/a:
z tego co widze to tu na sadolu same drętwe typy do picia. ile razy u nas sie psikusy robiło po pijaku i nikt nie mial pretensji. wiadomo bez przesady.
No właśnie, bez przesady. Jest różnica między narysowanym kutasem na czole, a spuszczeniem nieprzytomnego typka z półtora metra na ryj.
krzyks napisał/a:
To nie są koledzy.... tyle w temacie...
i nie byli to czarni:hmm
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów