Gdyby ktoś zapytał to powie że nic nie widział ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Gdyby ktoś zapytał to powie że nic nie widział ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły...
Dzieciak był w szoku..Nie wiemy,co było dalej..Film wartościowy jako przestroga dla kierowców..
Caanonierka napisał/a:
Dzieciak był w szoku..Nie wiemy,co było dalej..Film wartościowy jako przestroga dla kierowców..
Przestroga dla kogo????
Samochód zatrzymał się po 6-7 metrach, prędkość miał niewielką.
To jest film, który powinni puszczać w szkołach i mówić dzieciom, "patrzcie tak się dzieje jak słuchasz popierdoloncyh polityków i pseudo ekspertów z TV, oraz wszelkiej maści zjebów, pamiętajcie oni nie chcą dla was niczego dobrego, macie rozum więc myślcie"
Heliar napisał/a:
Przestroga dla kogo????
Samochód zatrzymał się po 6-7 metrach, prędkość miał niewielką.
To jest film, który powinni puszczać w szkołach i mówić dzieciom, "patrzcie tak się dzieje jak słuchasz popierdoloncyh polityków i pseudo ekspertów z TV, oraz wszelkiej maści zjebów, pamiętajcie oni nie chcą dla was niczego dobrego, macie rozum więc myślcie"
Ja mam ponad 30lat i zawsze przed przejściem przez jezdnię, ulicę, drogę, gdziekolwiek, to jest rozglądanie się: lewo- prawo czy prawo lewo bo mieszkam na wyspach, po parę razy..tego uczyli w rodzinie i szkole od małego..a teraz kurwa?! Boty latają po ulicach.
Jak miałem 10 lat i byłem w podstawówce, to zrobiłem identyczny numer na przerwie podczas zabawy w ganianego. Tylko wtedy kaszlakowi udało się wyhamować, natomiast po 10-letnim mnie, spłynęło to wydarzenie jak po kaczce i wyraźnie rozbawiony, wróciłem na teren szkoły, by biegać dalej.
Oczywista wina kierowcy. Żartuję. Wyszło zajebiście.
hahaha a ten drugi jak od razu zaczał sciemniac , taktyczne w tył zwrot i udaje ze nic sie nie stalo
Zajebiste pasy tam mają. Takie w sam raz by ich nie było widać jak na nich jesteś
I piękny mandat dla tych leniwych kurew stojących w obrębie przejścia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów