Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oto przykład dlaczego 25% tegorocznych maturzystów nie zdało matematyki.
~_Yarko_ napisał/a:
Poczekajmy na pokolenie nauki zdalnej ci to dopiero dostarczą materiału na Sadistica.
_Yarko_ napisał/a:
Czego Ty od nich wymagasz ? Ich największy sukces edukacyjny to opanowanie otwierania butelki piwa.
Limba napisał/a:
10/10
Idealne trafienie w ziemie ! bo tam wody nie ma więc chyba celem było zaj🤬 w ziemie i nagrać dla nas filmik

jakby była krótsza, to by nie sięgnął z tej górki. to chyba oczywiste
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie