Kolej transsyberyjska od środka. Całkiem fajna podróż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zeby te dziewuszki były choć troche ładniejsze...
Jaką nazwę nosi utwór który leci w tle podczas pierwszej części filmiku?
W przeliczeniu 12k zł za takie coś!?
Bezkresny widok za oknem fantastyczny, ale w takim pociągu?!
Bezkresny widok za oknem fantastyczny, ale w takim pociągu?!
co za syf, przyjemnie po chuju
Całkiem pozytywny film sam bym tak chciał kiedyś w jakąś podróż się wybrać ale są 3 braki chęci ,czasu i pieniędzy .
12 K ? Dwie wycieczki za to będą. Jak się samemu zorganizuje to taka wyprawa kosztuje ~5-6k ! W takie podróże tylko samodzielna organizacja, nigdy z biurem !
taki platny woodstock na kolkach xD
kuropatwa napisał/a:
Jaką nazwę nosi utwór który leci w tle podczas pierwszej części filmiku?
Piosenka, którą słyszymy na początku filmu to Leningrad- WWW.
I za to przede wszystkim stawiam piwko
Sama podróż genialna! Tylko pozazdrościć
[hr][hr]
P.S. Od razu dopiszę, że ten drugi utwór, to Leningrad- Huinya/ Ленинград — Хуйня
Ludzie te ceny w euro to gotowa wycieczka dla lamusów.
Jakieś 3 lata temu jak sprawdzałem przejazd z Krakowa do Irkucka łącznie wyszło 800zł !!
Teraz są ciut droższe, ale nadal to grosze
transsib.com.pl/bilety_kolejowe_odcinki_glowne.html
są też grupy zorganizowane po 4-6 osób jadące co jakiś czas z Krakowa czy Wrocławia
liczcie się z tym, że miesiąc w dupie
w ogóle podróżowanie jest dość tanie jak ktoś chce
ostatnio byłem w Budapeszcie i doleciałem tam i z powrotem za 60zł (i 40zł wydałem na dojazd do samej wawy...)
Nie siedźcie przed kompami, podróże rozwijają i uczcie się angielskiego
Jakieś 3 lata temu jak sprawdzałem przejazd z Krakowa do Irkucka łącznie wyszło 800zł !!
Teraz są ciut droższe, ale nadal to grosze
transsib.com.pl/bilety_kolejowe_odcinki_glowne.html
są też grupy zorganizowane po 4-6 osób jadące co jakiś czas z Krakowa czy Wrocławia
liczcie się z tym, że miesiąc w dupie
w ogóle podróżowanie jest dość tanie jak ktoś chce
ostatnio byłem w Budapeszcie i doleciałem tam i z powrotem za 60zł (i 40zł wydałem na dojazd do samej wawy...)
Nie siedźcie przed kompami, podróże rozwijają i uczcie się angielskiego
lufnik1946 napisał/a:
Zeby te dziewuszki były choć troche ładniejsze...
Jesteś gejem, czy brzydką starą rurą?
Rosyjskie dziewoszki są zajebiste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów