Kolej transsyberyjska od środka. Całkiem fajna podróż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zdrowe te dziewczyny....
Fajna taka wyprawa jest tylko ma jedną wadę. Ciufa jedzie zbyt długo i można nabawić się marskości wątroby. Jak to powiedział C. Pazura w Psach "Fajni ci Rosjanie są tylko na Boga za dużo piją"
u nas w polsce pkp tez miało otworzyć trase Poznań Główny - Kamczatka ale rozkradli szyny pod Siedlcami zanim zdążyli tą trase wprowadzić
PIwko z przyjemnością! super przygoda, poznanie autochtonów, miejscowa kuchnia, wódeczka klimat, i jak przedmówca napisał zdrowe fajne normalne uśmiechnięte dziewczyny (poza natalią - raczej wkórwiona)
Świetna sprawa:) Szkoda że tak drogo, może kiedyś się uda ! Na pewno warto.
i tak nie porucha.
Super impreza. Dziewczyny fajne, alkohol jest - żyć nie umierać. Leci browar.
Fajne te ruskie dupuszki
Trzeba mieć farta co do przedziału, ja jechałem plackarta czyli tym najtańszym, ponoć najfajniejszym i w wagonie miałem samych skosnych po 40+ Wyprawa sama w sobie to zajebista sprawa
Dwaj Rosjanie jadą pociągiem trans syberyjskim. Wyszli na korytarz zapalić.
Jeden mówi:
- O Zdrastwuj, kuda jedjosz
Drugi:
- O Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk
Pierwszy na to:
- O Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu...
- Palą dalej patrząc się w zamyśleniu w okno i po pewnej chwili jeden z nich mówi na to z dumą w głosie:
- Wot kurwa tiechnika!
Jeden mówi:
- O Zdrastwuj, kuda jedjosz
Drugi:
- O Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk
Pierwszy na to:
- O Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu...
- Palą dalej patrząc się w zamyśleniu w okno i po pewnej chwili jeden z nich mówi na to z dumą w głosie:
- Wot kurwa tiechnika!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów