Walka prawie jak w Łodzi przy rynku bałuckim w wykonaniu emerytów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co to karpik po drugiej stronie Gangesu w promocyjce?
Aż dziwne że nie ma z 50 filmów na harda z tego peronu
śmiesznie to będzie jak ktoś w środku w czasie jazdy krzyknie, że ma atak biegunki
-Ernest Hemingway
Co Ty pieprzysz? Bałucki wyremontowali, porobili boksy i wstawili dziadków na ochronę, to nie te czasy, Drogi Kolego, a i na dolnym coraz mniej parafii się schodzi. Emeryci w Łodzi mają coraz mniej miejsc na toczenie batalii, dlatego dają upust emocjom w komunikacji miejskiej, szpitalach, urzędach
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ehh, czemu w moim miescie tak nie ma, ile tam sie mozna bezkarnie namacac..
Ja nikogo nie dyskryminuję. Ja nienawidzę wszytkich
laska zdycha pod kołami w potwornych mękach ale wyjebane muszę się wjebać do tego pociągu
ludzkość dzieli się na dwie grupy: jasnowłosi i czarnowłosi, tutaj mamy przykład typowego społeczeństwa stworzonego przez czarnowłosych. . . . no totalne bydło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów