Stoją w kolejce za neo, motylkiem w dupie, Buddą i kilkoma innymi... A, nie napisałem - w kolejce do całowania w dupę Putlera
A czy ty dzisiaj wylizales już rowa swojemu banderowcowi?
Gdzie ta twoja pedalska świta?tzw grupa wzajemnego opierdalania banderowskiej kolby
Gdzie ta twoja pedalska świta?tzw grupa wzajemnego opierdalania banderowskiej kolby
Leży na dnie Morza Czarnego we wraku flagowego krążownika MOCKBA!
Rodak z rodakiem żre się o jakieś kurwy... was już do końca popierdoliło.
To nie rodak. Widać po nicku, że typowa spocona onuca. Oni zawsze udają patriotów ^_^
Stoją w kolejce za neo, motylkiem w dupie, Buddą i kilkoma innymi... A, nie napisałem - w kolejce do całowania w dupę Putlera
Dobra, teraz bez żartów, nieprzyjacielu ze wschodu, odpowiedz mi na pytanie: Nienawidzisz pisiorów, a to oni dali wam w Polsce wolność i przywileje, kochasz za to "pana" tuska, który lada moment na powrót zacieśni kontakty z putinem - komu wtedy będziesz ciągnął druta?
Nie ma Polaka, który stanąłby po stronie jakiegokolwiek gówna gadającego po rusku.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDobra, teraz bez żartów, nieprzyjacielu ze wschodu, odpowiedz mi na pytanie: Nienawidzisz pisiorów, a to oni dali wam w Polsce wolność i przywileje, kochasz za to "pana" tuska, który lada moment na powrót zacieśni kontakty z putinem, komu wtedy będziesz ciągnął druta?
Popierdoliło cię, PiS dał tobie wolność (ja wiem, "żeś" z Podlasia i Pierdnij i Spocznij to dla ciebie wybawienie)? Głupi jesteś, widać tylko, że robisz jako urzędas, albo inny chujek zatrudniony przez pisowczyków. Ot
Jebać rosje i kacapów.
Darek zaraz nam opowie jakąś przypowieść z dzikich stepów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów