Typowa angielska łąka i dwie nastolatki w boju. Jedna z nich zebrała parę kopów na koniec bo rywalka okazała się lepsza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalna sprawa. W moich czasach, czyli lata 90 te, kiedy kutasa miałem 19 cm, takie bójki, były na porządku dziennym. Kibicowskie napierdalanki, solówki szkolne, jazda beż trzymanki
Tylko wtedy, nie było tylu nagrań i tak szerokiego dostępu do informacji
Zakład półotwarty, to nie cały świat.
Driver19cm napisał/a:
Normalna sprawa. W moich czasach, czyli lata 90 te, kiedy kutasa miałem 19 cm, takie bójki, były na porządku dziennym. Kibicowskie napierdalanki, solówki szkolne, jazda beż trzymanki
30 lat temu przyjmowałeś kutasy 19 cm? Mieszkasz w jakimś bambostanie?
Wywieźli je do ciepłych krajów na walkę z lokalnym spikerem?
Młody ma zadatki na dobrego komentatora, do tego dżentelmen bo przestał nagrywać dupę jak ta znalazła się w kadrze
Za moich czasów była jedna zasada szkolnych solówek: nie bije się leżącego. Zresztą tłukliśmy się na przerwach, więc każdy raczej zwracał uwagę żeby ugnojony na lekcje nie wracać więc nie było walk w parterze.
Pewnie walczą tak zaciekle o pierwszeństwo bycia samicą rozpłodową czarnego bulla który miesiąc temu przebył na pontonie do UK. Białe kobiety zrobią wszystko dla 25cm pały i genów subsaharyjskich zdobywców.
Z ciapatymi walczcie, a nie między sobą. Gangi pakistanów biorą takie na długie tygodnie do piwnicy u używają sobie w kilkunastu.
kaziuzlasu napisał/a:
30 lat temu przyjmowałeś kutasy 19 cm? Mieszkasz w jakimś bambostanie?
30 lat temu, miałem kutasa 19 cm. Teraz już tylko mogę przyjmować kutasy 19 cm
Chyba nigdy nie widziałem bójki lalek bez tego sczepienia za włosy... aż jestem ciekaw jakby to wyglądało gdyby walczyły w jakichś czepkach. Stawiam, że zwoje by im się przepaliły i stałyby tak gapiąc się na siebie i nie wiedziały co zrobić
Głupie te baby, zamiast lizać sobie cipki i odbyty to się tarzają po ziemi. Co za marnotrawstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów