Pies vs suka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Pies vs suka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
właścicielka załamana bo wie, że już po Jacku, brytole nie pierdolą się jak w Polsce, tylko jak kundel podskoczy to od razu do uśpienia
a paniusia albo do paki albo będzie popylać z miotłą w czynie społecznym
Trzy cipiy ! Jedna łysa, druga głupia, trzecia niedojebana . JPRD .
Przed wyjsciem do roboty rano oglądam na jakimś kanale "grupa pościgowa" taka nasza drogówka czy uwaga piłat.... I jedno stwierdzam : To są takie pizdy te brytyjskie polismajstry że większych chyba nie ma. Jedyne co to że mają mega dużo kamer i ciężko im przez to spierdolić ale do interwencji to nasi harcerze są jak komando foki. Jak któryś jest kozak to ma taser ale tak to max gaz.
i bardzo kurwa dobrze Na uj wchodzą na nie swoje podwórko!
Nome napisał/a:
właścicielka załamana bo wie, że już po Jacku, brytole nie pierdolą się jak w Polsce, tylko jak kundel podskoczy to od razu do uśpienia
Brytole nie pierdolą się?? Chyba UK z USA pomyliłeś 🤣🤣 Tam Policja taka "standardowa" broni palnej nie ma i jeśli ktoś z nożem do nich wyskoczy to muszą spierdalać w długą, nie mówiąc już jak ktoś ma broń palną.
Kubikson napisał/a:
Brytole nie pierdolą się?? Chyba UK z USA pomyliłeś 🤣🤣 Tam Policja taka "standardowa" broni palnej nie ma i jeśli ktoś z nożem do nich wyskoczy to muszą spierdalać w długą, nie mówiąc już jak ktoś ma broń palną.
kiedyś tak było, teraz mają specjalne oddziały uzbrojone po zęby, to raz
dwa, to ja pisałam o pieseczkach, w Polsce rozpaczają nad każdym kundlem, tam pieseczek zatopi ząbki gdzie nie trzeba i natychmiast wydają nakaz uśpienia, albo odstrzeliwują na miejscu, mało tego zakazali rasy XL bully, a w Polsce wejdź na OLX i pełno tego sprzedają... także niezależnie od tego jak kiepsko to wygląda, brytole lepiej sobie radzą niż Polacy
przy okazji ten pieseczek na filmie to właśnie XL Bully, właścicielka będzie miała duże kłopoty
Nie ważne skąd wiem, ale wystarczy psu wsadzić [palca w dupę i puszcza.
Jaka niemota ta właścicielka
W dupe albo w oko wsadzić szpadel i burek by otęchł z zapału
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów