Pies vs suka
Pies vs suka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co jest bardziej bezużyteczne, Polska reprezentacja piłki nożnej czy brytyjska policja
Remis obstawiam
właścicielka załamana bo wie, że już po Jacku, brytole nie pierdolą się jak w Polsce, tylko jak kundel podskoczy to od razu do uśpienia
a paniusia albo do paki albo będzie popylać z miotłą w czynie społecznym
Dokładnie tak. Pies już wydał na siebie wyrok. Po takiej akcji będzie, jak oficjalnie mówią: destroyed, czyli dosłownie: zniszczony.
A właścicielka sama temu winna. Jak nie potrafi nad psem panować, to niech sobie chomika kupi.
[ Dodano: 2024-07-04, 11:41 ]
kiedyś tak było, teraz mają specjalne oddziały uzbrojone po zęby, to raz
dwa, to ja pisałam o pieseczkach, w Polsce rozpaczają nad każdym kundlem, tam pieseczek zatopi ząbki gdzie nie trzeba i natychmiast wydają nakaz uśpienia, albo odstrzeliwują na miejscu, mało tego zakazali rasy XL bully, a w Polsce wejdź na OLX i pełno tego sprzedają... także niezależnie od tego jak kiepsko to wygląda, brytole lepiej sobie radzą niż Polacy
przy okazji ten pieseczek na filmie to właśnie XL Bully, właścicielka będzie miała duże kłopoty
Dla jasności, ci uzbrojeni po zęby nie patrolują ulic oprócz okolic budynków rządowych, lotnisk itp. Zwykły policjant broni nie nosi, ale gdy robi się syf może wezwać tych uzbrojonych i są na miejscu po kilku minutach.
Co do psów, dokładnie tak to działa. Ten z filmu już pewnie przeleciał przez komin krematorium bo likwidują je szybko.
Zresztą... chuj wie co tam się wydarzyło wcześniej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów