📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
uwielbiam tych zawodowców na deskach i rowerach bez ochraniaczy i kasków
Podziwiam ludzi, którzy czyhają tylko na kolejną wrzutkę TNL'a na youtubie, żeby wrzucić ją parę sekund po nim i zgarnąć parę piw na sadolu.
Żartowałem, jesteście pojebani.
Żartowałem, jesteście pojebani.
@autorze, pisze się "comiesięczna", więc popraw, póki jeszcze jest czas na edytowanie
6:24 z motorem typ sie smieje jak goofie
mrlewy96 napisał/a:
@autorze, pisze się "comiesięczna", więc popraw, póki jeszcze jest czas na edytowanie
za późno Poza tym mialem wątpliwosci co do napisania i jak zawsze źle trafilem :/
8:30 przynajmniej światła włączone
Wiem wiem mogę sam zrobić lepsze, ale czy nie da się tego darcia ryja w jednej głośności zrobić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów