📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
🔥
Elektryka prąd nie tyka
- teraz popularne
Ścierwo linczuje jakąś kurwę. Faktycznie standard. Klasyka gatunku dla podludzi.
Jakby tak u nas margines społeczny i zaścianek intelektualny pozdychały to wtedy bylibyśmy krajem w pełni wolnym od ludzkiego ścierwa i nie żyliby u nas ludzie zdolni do samosądów i linczów. Plus taki, że to margines społeczny i bieda umysłowa, czyli łatwo się od takich odizolować.
Jakby tak u nas margines społeczny i zaścianek intelektualny pozdychały to wtedy bylibyśmy krajem w pełni wolnym od ludzkiego ścierwa i nie żyliby u nas ludzie zdolni do samosądów i linczów. Plus taki, że to margines społeczny i bieda umysłowa, czyli łatwo się od takich odizolować.
Ale poszli technologicznie do przodu, zwróć uwagę na to, że teraz polewają wodą w następstwie czego jest większy dimejdż i bardziej boli.
Jedno jest pewne...za darmo nie dostała. Księga deskoterapii mówi, że wpierdol dostaje ten co się w złodziejstwie zgubił. AMEN
Ponoc morawiecki sie wybiera do Brazyli na zabiegi bo w polsze kurwa chuj sam zamkną wszystkie spa
Temperują łaskę bo za mało przynosiła z ulicy.
Ja nie rozumiem dlaczego te deski ciągle im się łamią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów