Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebie mnie to ;/
kurwa cos macie do tego typa ??? dziecka zauwazcie jak ma koles wypracowany angielski !!! daje glowe ucioc ze zaden z was matoly @!!! nie umie slow jak on umie bo jestescie za ciency na to zeby wasz mozg pojol inny jezyk juz za puzno ...i nie ma tlumaczenia mieszkam w patologicznej rodzinie , pelny podziw dla chlopaka bo on za rok bedzie zapierdaloal angielskim a wy tylko sie bedziecie fapowac z zazdrosci ...tak wiec pozdrawiam matolow bez szkoly i wyksztalenia smiejocych sie z lebka ktory ma pojecie nauki i to9 udowodnil ...tak wiec czekam na nowe filmiki z wymowa angielskiego od gimbusow ktorzy sa madrzy przed klaiatura ...powiem jedno huj wam w w dupy ... i tak zakoncze zenujaca wypowiedz ciot ktore sie nasmiewaja a same nie umiom powiedziec slowa po angielsku wrocie sie do szkoly jebane matoly a potem zazdroscie jebane dzieci z proboki
nie wiedziałem że w tak krótkiej wypowiedzi można najebać tyle błędów.
Kolejny Troll bez podstawówki. Mieszka w rodzinie patologicznej?
Mieszkasz w czy z? Bo jak w to trudno mi to sobie wyobrazić.
and fuck off and have nice day gey boys
i tak zakoncze zenujaca wypowiedz ciot ktore sie nasmiewaja a same nie umiom powiedziec slowa po angielsku wrocie sie do szkoly jebane matoly a potem zazdroscie jebane dzieci z proboki
nie umiom
nie umiom
nie umiom
wrocie sie do szkoly jebane matoly
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów