📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ruskie organy powyciagali a co się nie nadawało juz to zrobili z tego pasztetową ,parówki, salceson,uszy w galarecie i takie inne numery.Apropo radio maryja to z moherów robi jeszcze wiekszych wariatów jak są.Boże jak istniejesz zrób coś z tym kurwa....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zapewne Pawłow Iwan Piotrowicz się tym zajął
a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?
a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?
Witki mi opadły... Byłem pewien , że po teorii z sztuczną mgłą oraz gumową brzozą nic głupszego nie da się wymyślić...
brylant1412 napisał/a:
Apropo
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim kurwa
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
androgenius napisał/a:
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim kurwa
Przypierdalasz się. Zrobił chłop błąd i co z tego? Lepszych tu już widywałem.
A co do samego materiału, to takich ludzi powinni jak ta baba powinni w jakiś dystryktach pozamykać.
Ja wpierdalam baboki i jest mi z tym zajebiście!!!
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów