📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie organy powyciagali a co się nie nadawało juz to zrobili z tego pasztetową ,parówki, salceson,uszy w galarecie i takie inne numery.Apropo radio maryja to z moherów robi jeszcze wiekszych wariatów jak są.Boże jak istniejesz zrób coś z tym k🤬a....
Zapewne Pawłow Iwan Piotrowicz się tym zajął
a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?

a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?
Witki mi opadły... Byłem pewien , że po teorii z sztuczną mgłą oraz gumową brzozą nic głupszego nie da się wymyślić...
brylant1412 napisał/a:
Apropo
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim k🤬a

androgenius napisał/a:
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim k🤬a![]()
Przyp🤬alasz się. Zrobił chłop błąd i co z tego? Lepszych tu już widywałem.
A co do samego materiału, to takich ludzi powinni jak ta baba powinni w jakiś dystryktach pozamykać.

erna napisał/a:
Wojewódzki kozy wp🤬la?
Wiele osób to robi, tylko mało kto się przyznaje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie