📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....chuja a nie przebiegnie.
jebacpisdy napisał/a:
niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....chuja a nie przebiegnie.
sam się zasapiesz po 50dzięsięciu grubasie Pozytywny gość, który mimo wad wrodzonych czy wypadku pozostaje aktywny fizycznie
Mógłby zacząć przysiady robić to by nie miał takich kurzych nóżek:D
Czekałem aż się spierdoli z tych drążków albo coś a tu chuj. Nie ma sensu oglądać. Zwykły kaleka podciągający się na drążkach.
Mam wrażenie, że sadol to już nie sadol, tylko jakieś gówno... Całe szczęście hard jeszcze nie jest spaczony tym kwejkowym szajsem.
Zapewne ten pan niedlugo wystapi w jakims tancu z gwiazdami badz innym gownie na wozku i wygra. Bo po chuj promowac tych co naprawde maja talent, nie masz histori nie jestes kaleka nie jestes z domu dziecka to spierdalaj. A chlopak ma rece sprawne niech startuje w wyciskaniu sztangi na laweczce , przeciez to jego konik.
mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odjebać taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!
Ale zaraz... jak kolo nie może chodzić, to jest jebanym kaleką, a nie żadne "A nie, czekaj...". I do, że odpierdala fikołki fiołki tego nie zmieni. Jest był i będzie jebanym kaleką.
Oponka napisał/a:
mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odjebać taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!
jakim trzeba być frajerem i ślepcem żeby nie dostrzec fejku
Zrób jeden przysiad...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów