📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hejtowanie AdBaster uważam za otwarte
Wyszło mu kilka filmików, nie przeczę. Ale żeby wrzucać absolutnie wszystko tutaj to już chyba przesada.
wszystko działa pięknie do momentu podpisania umowy hehe.
Mareczek zawsze na propsie !
A może zwrócił by uwagę na to, że zasięg jest w kilku różnych standardach i zapewne będąc w szczerym polu nie korzystał ani z 3G ani też 4G a co najwyżej GPRS albo też EDGE? Przecież nie czytając instrukcji jak szanowny Pan powiedział nie dowie się nigdy jakie znaczenie mają te malutkie ikonki przy wskaźniku zasięgu. Żałosne...Wypowiada się na temat o którym nie ma pojęcia .
niech przetestuje dildo..Monia niech w koncu sie do czegos przyda ;D
laptop na mróz wystawiać haha
te mobilne internety to pedalstwo, ze względu na limit transferu.
5:15-5:25 za ten tekst na temat to sie wytnie leci piwko
Dokladnie to nic innego jak wyludzanie pieniedzy, smieszne jest to ze masz mozliwosc dokupienia transferu za kilkadziesiat zlotych...
RumAndCola napisał/a:
te mobilne internety to pedalstwo, ze względu na limit transferu.
Dokladnie to nic innego jak wyludzanie pieniedzy, smieszne jest to ze masz mozliwosc dokupienia transferu za kilkadziesiat zlotych...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów