18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
J................S 2013-08-29, 19:38
kurwa dodajcie opcję ignorowania tej tępej suki
Zgłoś
sokzzuka1 2013-08-29, 19:43 29
Chciałbym ja zobaczyć na czarnej skórzanej kanapie
Zgłoś
servus124 2013-08-29, 19:44
Lepiej sie oglada bez glosu
Zgłoś
e................n 2013-08-29, 20:17 4
Ponadto wytnijcie tej kurwie tą chrostę czy co to tam jest na ryju!
Zgłoś
FreakyOmen 2013-08-29, 20:50
Noblond napisał/a:

Co ona ma w sobie takiego, że jest wk******ąca, ale mimo to zawsze oglądam jej filmy do końca?

Może jesteś lesbijką?
Zgłoś
M................s 2013-08-29, 22:37 2
Musimy sie z nią zgadać kiedyś wszyscy i pojechać na mega seks! Nauczycielka Jezyka PL vs. Sadole hehe
Zgłoś
Qpt 2013-08-29, 22:41 2
A jaki chuj jest w różnicy wymowy? Co to kurwa robi na sadolu?
Zgłoś
Exias 2013-08-29, 22:44
za polibudę zawsze piwo
Zgłoś
Dobrutro 2013-08-29, 22:48 1
Won z tym syfem! A nie kanalarze youtubowi robią sobie darmową reklamę na portalu.
Zgłoś
DarkBolo 2013-08-29, 22:54 1
Kurwa, oglądasz pannę i tak zrobiłeś błąd w tytule...
Zgłoś
KURWAWSZYTKOZAJETE 2013-08-29, 22:55
Dajcie link, bo miniatura filmu "Masło Maślane" zachęciła mnie do obejrzenia xD

cdfcdsf XD
Zgłoś
GORG 2013-08-29, 22:56
tempa pizda i tyle uczy sie czegos a robi to zle moze wszyscy studeci stworza jakies Forum poprawnej polsczyzny???
jop kurwa twoja mac
Zgłoś
PatrolZG 2013-08-29, 23:12
Pokaz kuźwa nogi czy cycuchy. Ile mozna do twarzy fapować ? Jak na nastepnym filmiku nic nie pokaże to nie wrzucajcie tutaj bo szkoda czasu.
Zgłoś
bestialsky88 2013-08-29, 23:19
konrad7348988 napisał/a:

Mnie to ona strasznie wkurwia... ;/

Wreszcie się dowiedziałeś ile błędów popełniasz?
Zgłoś
Zizi857 2013-08-29, 23:23
Od razu przypomniały mi się czasy technikum , jak przychodziły na język polski studentki z celem jakiegoś tam przyuczenia, i miały swoje teorie jak pisać jak poprawnie się wypowiadać , po chuj to komu w technikum jak zazwyczaj każdy potrafi w miarę dobrze wypowiedzieć , i w miarę wszystko z sensem napisać , więc spierdalałem z tych lekcji bo wkurwiały mnie swoimi ryjami które były obleśne .
ALE jakby ona by przyszła to bym nawet dodatkowe zajęcia z poprawnej wymowy zabrał , bo ... zwyczajnie starał bym się ją pyknąć
Fajna Dziunia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów