📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa dodajcie opcję ignorowania tej tępej suki
Ponadto wytnijcie tej kurwie tą chrostę czy co to tam jest na ryju!
Noblond napisał/a:
Co ona ma w sobie takiego, że jest wk******ąca, ale mimo to zawsze oglądam jej filmy do końca?
Może jesteś lesbijką?
Musimy sie z nią zgadać kiedyś wszyscy i pojechać na mega seks! Nauczycielka Jezyka PL vs. Sadole hehe
Won z tym syfem! A nie kanalarze youtubowi robią sobie darmową reklamę na portalu.
Dajcie link, bo miniatura filmu "Masło Maślane" zachęciła mnie do obejrzenia xD
jop kurwa twoja mac
Pokaz kuźwa nogi czy cycuchy. Ile mozna do twarzy fapować ? Jak na nastepnym filmiku nic nie pokaże to nie wrzucajcie tutaj bo szkoda czasu.
konrad7348988 napisał/a:
Mnie to ona strasznie wkurwia... ;/
Wreszcie się dowiedziałeś ile błędów popełniasz?
Od razu przypomniały mi się czasy technikum , jak przychodziły na język polski studentki z celem jakiegoś tam przyuczenia, i miały swoje teorie jak pisać jak poprawnie się wypowiadać , po chuj to komu w technikum jak zazwyczaj każdy potrafi w miarę dobrze wypowiedzieć , i w miarę wszystko z sensem napisać , więc spierdalałem z tych lekcji bo wkurwiały mnie swoimi ryjami które były obleśne .
ALE jakby ona by przyszła to bym nawet dodatkowe zajęcia z poprawnej wymowy zabrał , bo ... zwyczajnie starał bym się ją pyknąć
Fajna Dziunia
ALE jakby ona by przyszła to bym nawet dodatkowe zajęcia z poprawnej wymowy zabrał , bo ... zwyczajnie starał bym się ją pyknąć
Fajna Dziunia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów