Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skąd jesteś lamusie, chętnie zrobie sobie wycieczkę i wyjebie ci w kły
Gówno zrobisz i doskonale o tym wiesz.
I dobrze ze niszczą chujowe plakaty
O stary ,ale przyjąłeś bukake za ten tekścik... gratulacje
Z drugiej strony patrząc; opublikowali wyrok, teraz reklamowane przybytki muszą tyko czekać na klientów.
Nie popieram osób, które ten protest firmują, ale popieram ideę, ponieważ doskonale pamiętam komunę i uważam, że im organy państwa mniej mają możliwości represjonowania obywatela- tym lepiej.
A zwolennikom Kai Głupek życzę takiego potomstwa, jak jej.
Będzie mogło zrobić karierę w tvn-ie.
No raczej w poprzednim systemie używano aborcji jako antykoncepcji. Myślisz że osoby z zespołem to problem? Jesteś żałosnym skurwiałej.
Jesteś żałosnym skurwiałej.
Pogratulować extra chromosomu.
Myślisz że osoby z zespołem to problem?
Nie chodzi tylko o downa, żałosny menelu.
Aborcja w PRL, w myśl ustawy z 1956roku, była dopuszczalna: "... gdy za przerwaniem ciąży przemawiały wskazania lekarskie dotyczące zdrowia płodu lub kobiety ciężarnej; gdy zachodziło uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku przestępstwa; ze względu na trudne warunki życiowe kobiety ciężarnej."
Szczerze Ci życzę, żebyś miał tę przyjemność (Ty lub Twoje dzieci, żona itp.) i musiał skorzystać z usług przybytku, którego reklama uległa zniszczeniu przez to bydło. Wtedy dopiero zrozumiesz, o czym mówię. A może i nie.
Poleci z podatków, wiec i ty zapłacisz. No chyba że jesteś nierobem,to zapłacimy my wszyscy za ciebie i tą resztę hołoty
tylko, że te banery to chyba własność agory jest
skąd jesteś lamusie, chętnie zrobie sobie wycieczkę i wyjebie ci w kły
Łohoho! Mamy tutaj kolejnego, niepokalanego rozumem rycerza żydóweczki, wiatropylnej mamy bękarta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów