📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bym zajebal jedno i drugie
No i dobrze tłustej suczy, należało jej się. Może nie darzę czarnych zbyt wielką sympatią, ale zdecydowanie bardziej nienawidzę tępych, spasionych szmat.
ticorr napisał/a:
uwielbiam te filmy nagrywane srajfonem... rozdzielczość ni w pizdę ni w oko... dobrze, że autor tego rozwiązania wącha już kwiaty od spodu, może nareszcie apple będzie trochę bardziej z tej planety, bo póki co to planeta Chujnia-3...
Tak kurwa na 100% ktoś wezmie do autopusu profesjonalny sprzęt i efekty specjalne na miejscu ci zrobią . Oskar murowany
Autobusu*
Bardzo podoba mi się reakcja większości wypowiadających się użytkowników, ale niektórzy te swoje "śmieszne" rasistowskie komenty zostawcie swoim starszym kolegom z drugiej klasy gimnazjum, może przestaną Was bić po kiblach. A jeśli chodzi o sytuację z autobusu to powiem jedno: koloru skóry nie wybiera nikt, a to czy jest się grubą dziwką czy nie to kwestia nawyków i wychowania. Pozdrawiam, autobusik111.
Ja pierdole i dobrze zrobił nie będzie mu stara szmata się wpierdalać w nie swoje sprawy!
Byłaby niezła parka:
jebane angielskie dupsko..one zawsze są takie kurwa dumne, że nie można im słowa powiedzieć..jebać
Po części mają rację że nie chcą żeby wpierdalali im się z kulturą i siłą czy liczebnością narzucali (muslimy czy niektórzy czarni) ale to jest przegięcie, jak taka gruba locha się pluje, szczególnie, jeśli na równi z nimi traktuje uczciwych, białych ludzi o tej samej kulturze (na przykład napierdalając w Polaków). Wkurwiające jest to, że traktują się z wyższością, mimo że są gówno warci. Natomiast to, że dla każdej kultury jest miejsce (przynajmniej we współczesnych warunkach) tam skąd się wywodzi, to jest prawda i to całe multikulti można sobie w dupę wsadzić co najwyżej.
o kurwa ja pierdole weźcie po akcji jak babka go pierwszy raz udeża, obczajcie co koleś ma na prawym ramieniu kurtki naszyte
Hej, prośba. Mógłby mi ktoś przetłumaczyć ? 3-ci raz oglądam i nie mogę zrozumieć tego brytyjskiego akcentu. A mieszkam w Stanach...
gdzie ten murzyn? od 0:21 widze małpke i tłusta świnie, która pewno jedzie do rzeźni, ot i transport zwierzat
Iluż tu chojraków wyznaje wyższość nad Murzynami, a większość miała z nimi większy kontakt podczas czytania mamusi o Murzynku Bambo na dobranoc.
Co byś zrobił podczas bezpośredniego kontaktu z takim Murzynem? A chuja, bo większość w gadce w jenternecie jest jeno mocna.
Co byś zrobił podczas bezpośredniego kontaktu z takim Murzynem? A chuja, bo większość w gadce w jenternecie jest jeno mocna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów