📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bambo wygrał pojedynek na słowa i nie tylko materiał jest zacny a gruba pizda mogła już nie wstawać z tej podłogi.. ;p
Bambus dobry myśliwy!! Nawet harpun nie był potrzebny...a jak mocno zajebała w beton to i mięso zrobi się bardziej delikatne;]
No i zajebiście zrobił - te angielskie pizdy są naprawdę irytujące i myślą że są kurwa pępkiem świata, a prawda jest taka że żeby nie emigranci to przerób był by żaden bo te angielskie cioty tylko na zasiłkach potrafią siedzieć i pierdolić że ktoś im prace zabiera. Lenie jebane na magazynach tylko się kurwa chowają po kątach żeby jak najmniej pracować ale jak coś to oczywiście oni są kurwa najlepsi i najmądrzejsi - imbecyle kurwa ich mać.
uwielbiam te filmy nagrywane srajfonem... rozdzielczość ni w pizdę ni w oko... dobrze, że autor tego rozwiązania wącha już kwiaty od spodu, może nareszcie apple będzie trochę bardziej z tej planety, bo póki co to planeta Chujnia-3...
hahaha jak ktoś cały czas pierdoli o tym że w afryce nie ma żarcia dla dzieci pomyślcie sobie ile takiego pasztetu chodzi po świecie.... wjebać ją do maszynki i heya do afryki
kierowca autobusu powinien wycofać na nią jeszcze
Jebane śmierdzące sto kilkadziesiąt kilo pierdolonego rasistowskiego sadła. Kurcze, pierwszy filmik na tym portalu gdzie autentycznie kibicowałem Czarnemu.
ja pierdole brytyjki sa tak paskudne ze momentami zastanawiam sie czy nie chodza na rekach i nie szczekaja dupami : O
@Gienek2 - Po co? Żeby autobus rozjebać? Przecież ta gruba locha, jest cięższa niż autobus z pasażerami
Niesamowite ilu ludzi na sadolu cierpi na amnezje. Tutaj kibicują czarnemu, a za następne dwa posty ktoś wklei zdjęcie obrażające lub wyśmiewające murzyna, druga połowa sadistic.pl wystawi piwo i będzie klaskać brawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów