📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niszczy mózg... świetne to jest
Oj.. coś czuję, że z takimi reklamami ta whisky może zrobić karierę. Koniecznie muszę spróbować tą łychę
ToPrzeciezJa napisał/a:
Oj.. coś czuję, że z takimi reklamami ta whisky może zrobić karierę. Koniecznie muszę spróbować tą łychę
podzielam Twoje zdanie! tylko małe ale: TĘ łychę
co "PA cze" na komentarze jebani polonisci ... w szkole nie nauczyli to sie jeden za drugim w nauczyciela bawi, a wyxxxx dorabiac na korkach..
nie na sadolu siedizec, marnujecie swoj cenny czas !
up@ a ja sobie obejrzę z przyjemnością... Fiucie...
hardfall napisał/a:
co "PA cze" na komentarze jebani polonisci ... w szkole nie nauczyli to sie jeden za drugim w nauczyciela bawi, a wyxxxx dorabiac na korkach..
i widzisz: właśnie nauczyli, że przekazują swoją wiedzę. żebyś się sam nauczył to byś składnie pisał. a co do "wyxxxx" (czy chuj wie czego) - nie muszę nigdzie dorabiać kosztem cennego czasu na sadolu!
bezkompromisowy facet chyba nie musi uciekac sie do podstepu, bojac sie reakcji swojej kobiety, na szczere oswiadczenie, ze nie bedzie trzymal jej torebki(dalej nie wiem co w tym nie meskiego), niszczac dzielo sztuki, czy tez moze rozrywajac sweter, ktorego kobieta by nie wybrala,. jako, ze laski maja lepiej rozwiniety zmysl estetyki.
Obraz mezczyzny jaki wylania sie z przeslania, to facet niepewny siebie, mocno tlumiacy w sobie niepewnosc plciowa, ktorego intelekt i potrzeby duchowe sa zepchniete na margines poprzez tymczasowa korzysc (co implikuje niedojrzalosc emocjonalna i niedorozwiniecie umyslowe), do tego uwazajacy, ze lekkie rozerwanie swetra wyklucza ten fatalach z gry. Przeciez zaszycie go to chwila, z drugiej strony jesli jego kobieta posiada taki gust i go zdominowala, to takich swetrow ma cala szafe(albo dwie). Dalej mowimy o glupocie. Jedyna ostoja jest grono pijakow, ktorzy oddajacy hold najbardziej arbitralnym wartosciom chca cos komus udowodnic, w gruncie rzeczy tkwia w tym samym niedookresleniu jak panowie z reklam.
Konklluzja jest taka, ze reklame robily radykalne feministki, ktore wiedzialy dobrze do jakich mezczyzn sie odnosza. Nie moge pic kawy bedac chorym
Obraz mezczyzny jaki wylania sie z przeslania, to facet niepewny siebie, mocno tlumiacy w sobie niepewnosc plciowa, ktorego intelekt i potrzeby duchowe sa zepchniete na margines poprzez tymczasowa korzysc (co implikuje niedojrzalosc emocjonalna i niedorozwiniecie umyslowe), do tego uwazajacy, ze lekkie rozerwanie swetra wyklucza ten fatalach z gry. Przeciez zaszycie go to chwila, z drugiej strony jesli jego kobieta posiada taki gust i go zdominowala, to takich swetrow ma cala szafe(albo dwie). Dalej mowimy o glupocie. Jedyna ostoja jest grono pijakow, ktorzy oddajacy hold najbardziej arbitralnym wartosciom chca cos komus udowodnic, w gruncie rzeczy tkwia w tym samym niedookresleniu jak panowie z reklam.
Konklluzja jest taka, ze reklame robily radykalne feministki, ktore wiedzialy dobrze do jakich mezczyzn sie odnosza. Nie moge pic kawy bedac chorym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów