Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
powinien się podłączyć w starą w drugą dziurkę i pozwolić się jej nacieszyć ostrym jebańskiem
O i mamy swingersa. Nie każdy jest taki jak ty.
O i mamy swingersa. Nie każdy jest taki jak ty.
No pewnie tak, ale twojej się podobało, miała ci przekazać że jak będziesz grzeczny to następnym razem będziesz zaproszony.
Skoro się dupcy na boku, to znaczy że w domu jest lipa. Trzeba mieć pretensje do siebie
Dobrze powiedziane
Fajne usprawiedliwienie dla kurwy. Tyle że zazwyczaj chłop zapierdala na rodzinę ponad siły, a głupia i leniwa kurwa daje dupy, bo jej się nudzi. Jak w domu jest lipa to wypada pogadać, a jak nie to się rozejść, a nie kurwić.Skoro się dupcy na boku, to znaczy że w domu jest lipa. Trzeba mieć pretensje do siebie
Kto nie ruchał mężatki niech pierwszy żuci kamień.
Widzę Ty nie "żucisz", pewnie takie mężatki traktują Ciebie jak zdebilałego, niegroźnego, łatwego do wykorzystania ćwoka rozpłodowego
Fajne usprawiedliwienie dla kurwy. Tyle że zazwyczaj chłop zapierdala na rodzinę ponad siły, a głupia i leniwa kurwa daje dupy, bo jej się nudzi. Jak w domu jest lipa to wypada pogadać, a jak nie to się rozejść, a nie kurwić.
Przeczytaj, co napisałeś i się zastanów czy ten chłop, o którym piszesz nie jest pierdolnięty ?
Skoro ma leniwa i głupia kurwe, na którą zapierdala, to wroc do mojej wypowiedzi- powinien mieć pretensje do siebie, bo to on ja wybrał.
Przeczytaj, co napisałeś i się zastanów czy ten chłop, o którym piszesz nie jest pierdolnięty ?
Skoro ma leniwa i głupia kurwe, na którą zapierdala, to wroc do mojej wypowiedzi- powinien mieć pretensje do siebie, bo to on ja wybrał.
Mylisz się po całości. Nikt nie potrafi być tak wyrachowany jak baba kurwa będąca. Poza tym - pizda ciągnie lepiej niż para koni. Ot, po prostu kolejny robiony w chuja przejrzał na oczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów