Reporterzy gazety "New sącz times" dotarli do stenogramu rozmowy prominentnych polityków do której doszło zaraz po wyborach w nowosądeckiej japońskiej restauracji "Maki Jaki".
Jak wynika z doniesień tym razem ofiarami niesfornych kelnerów padli: prezes PiS Jarosław Kaczyński i desygnowany wówczas na urząd ministra sprawiedliwości Zbigniew Ziobro.
Rozmowa:
K: Zbysiu kogo chcesz do siebie na wiceministra?
-Z: Jest taki gość...
-K: jaki?
-Z: No właśnie
-K: Co właśnie?
-Z: Jaki
-K: To ja się pytam!
-Z: No właśnie Jaki
-K: Jaja sobie ze mnie robisz?! To ja mam Ci wybrać?!
(Kaczyński wzywa kelnera)
-K: Dawaj jeszcze sake!
-Z: Jareczku powtarzam ci Jaki
-Kelner stojący przy stoliku: Mamy taką pozycję w menu. Maki Jaki. Podać?
-Z: spierdalaj japońcu bo cię posadzę!
Tu rozmowa staje się niezrozumiała. Prawdopodobnie minister Ziobro połknął sushi w którym ukryty był mikrofon. Słychać już tylko dzwięki przyspieszonej perystaltyki jelit.
Powyższy tekst ma charakter fikcyjny. Dane osobowe podane w tekście są przypadkowe. Proszę nie wpadać mi do domu o czwartej rano
Jak wynika z doniesień tym razem ofiarami niesfornych kelnerów padli: prezes PiS Jarosław Kaczyński i desygnowany wówczas na urząd ministra sprawiedliwości Zbigniew Ziobro.
Rozmowa:
K: Zbysiu kogo chcesz do siebie na wiceministra?
-Z: Jest taki gość...
-K: jaki?
-Z: No właśnie
-K: Co właśnie?
-Z: Jaki
-K: To ja się pytam!
-Z: No właśnie Jaki
-K: Jaja sobie ze mnie robisz?! To ja mam Ci wybrać?!
(Kaczyński wzywa kelnera)
-K: Dawaj jeszcze sake!
-Z: Jareczku powtarzam ci Jaki
-Kelner stojący przy stoliku: Mamy taką pozycję w menu. Maki Jaki. Podać?
-Z: spierdalaj japońcu bo cię posadzę!
Tu rozmowa staje się niezrozumiała. Prawdopodobnie minister Ziobro połknął sushi w którym ukryty był mikrofon. Słychać już tylko dzwięki przyspieszonej perystaltyki jelit.
Powyższy tekst ma charakter fikcyjny. Dane osobowe podane w tekście są przypadkowe. Proszę nie wpadać mi do domu o czwartej rano
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis