📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najlepszy ten w czarnej kurtce na końcu. Trup leży, reszta juz dawno spierdoliła, to on obesrany podbiegnie jeszcze i trupa... zastrzeli... Jebany lamus. Po chuj im taki tchórz i nieudacznik w ekipie? No chyba ze do ruchania...
W instrybutor nie strzel! Dziwną mają tam policję w tej Brazylii.
Jak myślicie,. przeżył?
PentagramOdDiabła napisał/a:
Jak myślicie,. przeżył?
Ten w czarnym co zapomnial wyjsc z auta? Pod warunkiem, że nie zapomni oddychać to na bank ;]
Zauważył ktoś stoliczki, jedzonko, piwko i ogólnie imprezkę pomiędzy instrybutorami?
no cóż...
Laska co spierdala ma fajne cyce
ten w zielonym to myślał że ma ff wyłączone czy chciał szluga odpalić koledze ?
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Najlepszy ten w czarnej kurtce na końcu. Trup leży, reszta juz dawno spierdoliła, to on obesrany podbiegnie jeszcze i trupa... zastrzeli... Jebany lamus. Po chuj im taki tchórz i nieudacznik w ekipie? No chyba ze do ruchania...
Po to jeszcze strzelił, żeby każdy miał współudział. Tak się umówili. Czaisz?
dla pewności powinni go walcem przejechać jakby przeżył
ja prdl
ale debile - tyle amunicji marnować
ja prdl
ale debile - tyle amunicji marnować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów