Kolejna dawka kardiochirurgów z białorusi chcących przeprowadzać darmowe operacje na Polskiej straży granicznej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A słyszałam, że to my się tam pchamy po ziemniaki, sól i gryczkę XD
Gdzie jest posłanka Ochojska z posłem Sterczewskim, się pytam się?
Niestety to pokazuje słabość naszego państwa. Płot porażka bo wiele osób na tym miało zarobić, jakość płotu to już obojętna. Służby dramat,.gość daje się dźgnąć nożykiem. Brak szkolenie i przyjęcia po rodzinie. Rząd nie potrafi zdecydować np o strzelaniu gumowymi kulami .
Lobo24 napisał/a:
Dokładnie tak jak w TV mówili. Samie kobiety i dzieci.
w całym TVN mowili ze kobiety i dzieci, wiec mowili prawdę, OK ? każdy kto ogladał TVN jest dla mnie podczłowiekiem nawet gorszym niż te mohery od tvp.
Nie ma chyba nic na tym świecie czego nienawidziłbym bardziej niż PISu, no może poza ruskimi i putlerem. Ale, To że płot jest to chyba jedyne dobre co dla kraju zrobili. Mam w dupie za ile on powstał, jak by go nie było było by w chuj źle, ale jest i jest tylko trochę źle. Teraz jest nowa ekipa i mam nadzieję że pogłówkują szybko jak ten płot wzbogacić o inne formy rozprawiania się z tym napływowym gównem wysyłanym przez ruską i białoruską sfołocz. Niestety Gatlingi i miotacze płomieni tudzież podobne rozwiązania odpadają, my w odróżnieniu od ruskich / białoruskich spierdolin i tego syfu co donas oni przepychają jesteśmy krajem cywilizowanym i wiąże nas prawo międzynarodowe i masa różnych konwencji.
niech ktoś wyślę ten film do tej pani podporucznik co kazała ich przytulać
Wypsikać jakimś gazem paraliżującym i niech leżą.
Powinni tam zrobić coś na wzór granicy między koreą południową, a północną i problem by się rozwiązał szybko. Ale nasi rządzący wolą obrzucać się błotem i kasować chajs za łatwą kadencję.
Kolejni wyborcy obecnego rządu. Powyborach ue ich wpuszcza
Will70 napisał/a:
A wystarczyło postawić płot 5 metrów bliżej na naszym terytorium i za samo zbliżenie się do niego napierdalać ołowiem, bo kozojebca byłby już na naszym terytorium. Ale to kurwa trzeba mieć mózg a nie legitymację partyjną między uszami.
I ty coś szczekasz o posiadaniu mózgu ?
Gdyby kazać im spierdaIać w ich języku to by odeszli.
Will70 napisał/a:
A wystarczyło postawić płot 5 metrów bliżej na naszym terytorium i za samo zbliżenie się do niego napierdalać ołowiem, bo kozojebca byłby już na naszym terytorium. Ale to kurwa trzeba mieć mózg a nie legitymację partyjną między uszami.
i wtedy by trzeba było dać im azyl bo są na terytorium RP
idiotów nie sieją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów