Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyło postawić płot 5 metrów bliżej na naszym terytorium i za samo zbliżenie się do niego napierdalać ołowiem, bo kozojebca byłby już na naszym terytorium. Ale to kurwa trzeba mieć mózg a nie legitymację partyjną między uszami.
A to ten polski plot stoi na białorusi? Dostali pozwolenie na budowe od łukaszenki?
10 miliardów za płot, który można odgiąć kijem :/
Pojebało ci się. Płot kosztował 1,6 mld zł.
10 mld to chce KO wydać na tworzenie kurwa bagna na pasie granicznym.
A wystarczyło postawić płot 5 metrów bliżej na naszym terytorium i za samo zbliżenie się do niego napierdalać ołowiem, bo kozojebca byłby już na naszym terytorium. Ale to kurwa trzeba mieć mózg a nie legitymację partyjną między uszami.
Płot znajduje się około 200m wgłąb terytorium Rzeczypospolitej.
5.56 narowski
albo 7.62
Pewnie mają w magazynach 5.45 i tantale..... Po co marnować natowski kaliber...
Płot znajduje się około 200m wgłąb terytorium Rzeczypospolitej.
Coś mi się zdaje, że się w odległości jebnąłeś....
Dokładnie tak jak w TV mówili. Samie kobiety i dzieci.
Ty "Zieloną granicę" obejrzałeś, a nie reportaż. źydowską szmirę propagandowo-zamulającą, spłodzoną przez lewarsko-żydowski pomiot (niejaka hohland), z żydowską, zresztą mierną obsadą.
Nie wiesz to nie pierdol idioto. Plot jest postawiony po stronie Polski, a brudasy podchodząc do muru już teoretycznie są na 1m terytorium Polski. Strzela ktoś? Zaczęliby strzelać do brudasów to by się zesrala cała Europa ze “do biednych ciapakow” Polacy żołnierze strzelają. Niestety w takich pojebanych czasach żyjemy PP. Więc morda w kubeł ze swoimi pedalskimi wizjami zjebie.
Witajcie w naszej bajceA wystarczyło postawić płot 5 metrów bliżej na naszym terytorium i za samo zbliżenie się do niego napierdalać ołowiem, bo kozojebca byłby już na naszym terytorium. Ale to kurwa trzeba mieć mózg a nie legitymację partyjną między uszami.
ale przecież tak jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów