📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość powinien iść pracować w burdelu. Mało kto ma taki talent do pierdolenia.
Kolejny kurwa internetowy zakompleksiony matoł. Na początku płacze że ktoś miał lepsze auto i go wyprzedził, a potem dalej pierdoli bez sensu.
Kolejny kurwa internetowy zakompleksiony matoł. Na początku płacze że ktoś miał lepsze auto i go wyprzedził, a potem dalej pierdoli bez sensu.
Może bym i go wysłuchał do połowy, ale poziom jego retoryki jest po prostu uwłaczający. Ładnie nam tas reprezentuje -.-
Nie mam pojęcia po co ludzie nagrywają tego typu filmy. Prawda jest taka, że w Ameryce mieszkają w większości po prostu debile. Jeden koleś - 'złota rączka' zbudował sobie z pomocą kilku znajomych budowlańców dom i wszystko przy tym porobił, ale żeby podłączyć stereo wzywał firmę.
Pan Rzeźnik napisał/a:
Prawda jest taka, że w Ameryce mieszkają w większości po prostu debile.
A w polsce same inteligenty.
Gosc gada jakby miesiac nie srał
@kudlaty1125
JA MAM kurwa lepsze auto niż wielu takich pojebów o jakich on pierdoli i wcale nie muszę zapierdalać szybciej niż inni. A kompleksy to mają ci, którzy muszą zapierdalać bo z Łady przesiedli się do Vectry i ciągle coś chcą udowadniać.... i wyprzedzi cię kurwa taka świnia na trzeciego później będzie jechał przed tobą a tam gdzie można jechać szybciej będzie się kurwa rozglądał jakie kwiaty w rowach rosną. A jeśli gość dobrze pierdoli to go przynajmniej baba w rogi walić nie będzie...
JA MAM kurwa lepsze auto niż wielu takich pojebów o jakich on pierdoli i wcale nie muszę zapierdalać szybciej niż inni. A kompleksy to mają ci, którzy muszą zapierdalać bo z Łady przesiedli się do Vectry i ciągle coś chcą udowadniać.... i wyprzedzi cię kurwa taka świnia na trzeciego później będzie jechał przed tobą a tam gdzie można jechać szybciej będzie się kurwa rozglądał jakie kwiaty w rowach rosną. A jeśli gość dobrze pierdoli to go przynajmniej baba w rogi walić nie będzie...
Koleś dobrze mówi na temat tych samochodów. Debile zapierdalają po naszych dziadowskich dziurawych drogach, a potem się dziwią że lądują na drzewie albo na przystanku autobusowym.
Lewopasowym powolnojeźcom mówimy stop.
Na bank zajechał temu szybszemu, że szybszy musiał hamować w huj. Nigdy nie zgodzę się z tymi drogowymi egoistami, tępymi hujami, którym się wydaje, że jadąc z przepisową prędkością i mogą komuś zajechać. Jemu łatwiej jest zwolnić z 130km/h do 90km/h niż komuś ze 170km/h do 130km/h. Takie zajechanie jest znacznie bardziej niebezpieczne niż świadome przekroczenie prędkości.
Ale żeby do tego dojść trzeba pomyśleć analitycznie.
Na bank zajechał temu szybszemu, że szybszy musiał hamować w huj. Nigdy nie zgodzę się z tymi drogowymi egoistami, tępymi hujami, którym się wydaje, że jadąc z przepisową prędkością i mogą komuś zajechać. Jemu łatwiej jest zwolnić z 130km/h do 90km/h niż komuś ze 170km/h do 130km/h. Takie zajechanie jest znacznie bardziej niebezpieczne niż świadome przekroczenie prędkości.
Ale żeby do tego dojść trzeba pomyśleć analitycznie.
@ ~mcmt
To masz zajebistą analizę skoro koleś chciał ciężarówkę wyprzedzić (albo i cały ich łańcuszek) i siłą rzeczy nie miał później gdzie zjechać, aby ustąpić pasa Hrabiemu z Burakowa. Zaiste, chędogi z Grzesia cham.
To masz zajebistą analizę skoro koleś chciał ciężarówkę wyprzedzić (albo i cały ich łańcuszek) i siłą rzeczy nie miał później gdzie zjechać, aby ustąpić pasa Hrabiemu z Burakowa. Zaiste, chędogi z Grzesia cham.
@up
Kto tu kurwa mówi o zajechaniu komuś drogi.Kolesiowi który jedzie 170 nie chce się pomyśleć że z prawej na pasie jadą sobie tiry i nie da rady zjechać.Więc napierdala światłami i trąbi żeby ten co jedzie 130 zjechał na pas z lewej czyli zapierdalał pod prąd.A poza tym "chuj mnie to obchodzi że zapierdalasz nie przepisowe 170"
Kto tu kurwa mówi o zajechaniu komuś drogi.Kolesiowi który jedzie 170 nie chce się pomyśleć że z prawej na pasie jadą sobie tiry i nie da rady zjechać.Więc napierdala światłami i trąbi żeby ten co jedzie 130 zjechał na pas z lewej czyli zapierdalał pod prąd.A poza tym "chuj mnie to obchodzi że zapierdalasz nie przepisowe 170"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów