Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już lepsi Eko terroryści niż debil z szalikiem..
Lepsi debile z szalikiem niz takie ameby jak ty
Jak to kurwa jest? Normalnie człowiek wejdzie na środek ulicy i stoi to go pały przyjadą i zgarną. Idą takie kurwy z transparentami i policji nie ma. To się kurwa powinno to robactwo rozsmarować po ulicy samochodem dla przykładu. A już najbardziej wkurwia ta pizda jebana którą facet usuwa na chodnik a to ścierwo niedojebane wraca. Tam brakuje kogoś z kałachem
Taaak? A procesje łażą i blokują ruch.
Czego to się ludzie nie złapią, żeby nie musieć pracować... Mój mąż, na ten przykład, ma ból głowy w soboty i musi się zdrzemnąć, dlatego ją sprzątam Inni znajdują sobie jakąś misję.
Jak widać słaba jesteś w łóżku.....
już lepsi Eko terroryści niż debil z szalikiem..
Kibole gwałcą ci starą a jak się zesra to zabierają się za ciebie że się tak frustrujesz?
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?
Myślę że kasa i czas to nie problem bo zwykle nie wydają dużo na te protesty, wystarczy sie zebrać w kupe by chodzić i wkurwiać inne osoby.
My normalni ludzie zwykle po robocie albo siedzimy na kompie albo idziemy gdzieś sie przejść pozwiedzać i tak dalej..
Ci protestujący wychodzą po robocie na ulice i przeszkadzają tym co są w trakcie roboty.
Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Bijąc oponentó z innym kolorem szalika i tak dalej.
Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...
Po robocie, to mocno przeszacowane stwierdzenie. To szczodrze opłacane lewackie kurwy z żydowskich pieniędzy. Tak, jak i blmy i tęczowe zboki.
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?[/quo
Wykorzystują ich Ci którzy mają w tym swój interes. to proste.
A co oni robią? robią tło/podkładkę, tworzą pozory uzasadnienia dla złodziejskich, zamordystycznych eko-przepisów, które ich zleceniodawcy lobbują.
Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć.. - sygnalizują problem (sztuczny) a ich szefowie już mają gotowe rozwiązania tych problemów (dobre tylko dla nich), Technika stara jak świat.
a po co to wszystko? zawsze jest ten sam cel - ujęcie kontroli mniejszości nad większością
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?
Nie kazdy musi zapierdalać tak jak ty od rana do nocy. W zyciu liczy sie balans. Zarobione pieniądze mozna inwestowac a nie trzymać w banku gdzie bank je inwestuje. Nie bronie tych kurwów ale zal mi ludzi uwiezionych praca dom
Może wzięli sobie wolne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów