Jak to kurwa jest? Normalnie człowiek wejdzie na środek ulicy i stoi to go pały przyjadą i zgarną. Idą takie kurwy z transparentami i policji nie ma. To się kurwa powinno to robactwo rozsmarować po ulicy samochodem dla przykładu. A już najbardziej wkurwia ta pizda jebana którą facet usuwa na chodnik a to ścierwo niedojebane wraca. Tam brakuje kogoś z kałachem
Czego to się ludzie nie złapią, żeby nie musieć pracować... Mój mąż, na ten przykład, ma ból głowy w soboty i musi się zdrzemnąć, dlatego ją sprzątam Inni znajdują sobie jakąś misję.
już lepsi Eko terroryści niż debil z szalikiem..
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?
Myślę że kasa i czas to nie problem bo zwykle nie wydają dużo na te protesty, wystarczy sie zebrać w kupe by chodzić i wkurwiać inne osoby.
My normalni ludzie zwykle po robocie albo siedzimy na kompie albo idziemy gdzieś sie przejść pozwiedzać i tak dalej..
Ci protestujący wychodzą po robocie na ulice i przeszkadzają tym co są w trakcie roboty.
Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Bijąc oponentó z innym kolorem szalika i tak dalej.
Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?[/quo
Wykorzystują ich Ci którzy mają w tym swój interes. to proste.
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?