Dulce et decorum est pro patria mori.Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?
Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Bijąc oponentó z innym kolorem szalika i tak dalej.
Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...
PS. Teraz kibole raczej napierdalają się z innymi chętnymi do napierdalania wewnątrz własnego "kibicowskiego kręgu". A eko-cioty za szekle wkurwiają wszystkich po równo(ostatnio w Berlinie nie przepuścili karetki, więc chłop z jakiś zawałem czy wylewem poszedł do piachu)...
Z czego te k***y żyją,
Jedni to kompletne zjeby z IQ na poziomie ameby, degeneraci i cioty, a drudzy to w sumie zwichrowani kibice
Myślę że kasa i czas to nie problem bo zwykle nie wydają dużo na te protesty, wystarczy sie zebrać w kupe by chodzić i wkurwiać inne osoby.
My normalni ludzie zwykle po robocie albo siedzimy na kompie albo idziemy gdzieś sie przejść pozwiedzać i tak dalej..
Ci protestujący wychodzą po robocie na ulice i przeszkadzają tym co są w trakcie roboty.
Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Bijąc oponentó z innym kolorem szalika i tak dalej.
Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...