18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kolejni opłacani ekoterroryści

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Cipczan 2023-05-20, 10:59 23
Pięknie komórki latają.
Zgłoś
remi1982 2023-05-20, 11:05 91
Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Quassar 2023-05-20, 11:13 19
remi1982 napisał/a:

Z czego te kurwy żyją, że mają czas protestowac o każdej godzinie, kiedy wiekszośc ludzi jest w robocie?

Myślę że kasa i czas to nie problem bo zwykle nie wydają dużo na te protesty, wystarczy sie zebrać w kupe by chodzić i wkurwiać inne osoby.
My normalni ludzie zwykle po robocie albo siedzimy na kompie albo idziemy gdzieś sie przejść pozwiedzać i tak dalej..

Ci protestujący wychodzą po robocie na ulice i przeszkadzają tym co są w trakcie roboty.
Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Bijąc oponentó z innym kolorem szalika i tak dalej.

Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...
Zgłoś
Ronoaro 2023-05-20, 11:26 8
Quassar napisał/a:

Taki sam cyrk jak z patro dresiarzami którzy po wyjściu z roboty ( na produkcji jako tania siła robocza ) oddają sie swoim chuligańskim wybrykom.
Dlatego tych eko terrorystów daje na równi z tymi pato dresiarzami i powinno ich się zamykać w więzieniu...

Nie no bez przesady koleś, weź nie obrażaj! Jedni to kompletne zjeby z IQ na poziomie ameby, degeneraci i cioty, a drudzy to w sumie zwichrowani kibice
PS. Teraz kibole raczej napierdalają się z innymi chętnymi do napierdalania wewnątrz własnego "kibicowskiego kręgu". A eko-cioty za szekle wkurwiają wszystkich po równo(ostatnio w Berlinie nie przepuścili karetki, więc chłop z jakiś zawałem czy wylewem poszedł do piachu)...

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Budrys2000 2023-05-20, 11:39 19
remi1982 napisał/a:

Ze zrzutki peel, tam pełno tego jebanego robactwa żebrzącego o "środki na opłacenie czynszu" bo "depresja uniemożliwia im podjęcie pracy".

Zgłoś
mygyry 2023-05-20, 11:43 13
Opłaceni to są ci którzy zwołują te spędy, te debile idą za darmo jeszcze wpłacają kasę na zbiórki, bo indoktrynacja im ze łbów zrobiła gówno
Zgłoś
Czaczek83 2023-05-20, 11:45 3
Ronoaro napisał/a:

Nie no bez przesady koleś, weź nie obrażaj! Jedni to kompletne zjeby z IQ na poziomie ameby, degeneraci i cioty, a drudzy to w sumie zwichrowani kibice
PS. Teraz kibole raczej napierdalają się z innymi chętnymi do napierdalania wewnątrz własnego "kibicowskiego kręgu". A eko-cioty za szekle wkurwiają wszystkich po równo(ostatnio w Berlinie nie przepuścili karetki, więc chłop z jakiś zawałem czy wylewem poszedł do piachu)...

już lepsi Eko terroryści niż debil z szalikiem..
Zgłoś
SkoPio1 2023-05-20, 11:59 3
remi1982 napisał/a:

Z czego te k***y żyją,

Zasiłki i dotacje.
Obie te rzeczy są patologiczne.

Ronoaro napisał/a:

Jedni to kompletne zjeby z IQ na poziomie ameby, degeneraci i cioty, a drudzy to w sumie zwichrowani kibice

Poprawię błędy w zdaniu:

"Jedni to bandyci, a drudzy to bandyci"

Nie ma za co.
;>
Zgłoś
alucard321 2023-05-20, 12:16 1
Są tacy zajebiści, że wystarczy jedna osoba do rozpędzenia tej grupy osob bezmózgich.
Zgłoś
kurwicycek 2023-05-20, 13:04 1
Jestem zdania, że idąc tą drogą nie szybko wygrają walkę o zwycięstwo rewolucji.
Zgłoś
nwtinamou 2023-05-20, 13:10 16
Jak to kurwa jest? Normalnie człowiek wejdzie na środek ulicy i stoi to go pały przyjadą i zgarną. Idą takie kurwy z transparentami i policji nie ma. To się kurwa powinno to robactwo rozsmarować po ulicy samochodem dla przykładu. A już najbardziej wkurwia ta pizda jebana którą facet usuwa na chodnik a to ścierwo niedojebane wraca. Tam brakuje kogoś z kałachem
Zgłoś
Yelu 2023-05-20, 13:30 2
Najlepszym rozwiązaniem był by walec...
Zgłoś
k................8 2023-05-20, 13:31 2
Quassar napisał/a:

Myślę że kasa i czas to nie problem bo zwykle nie wydają dużo na te protesty, wystarczy sie zebrać w kupe by chodzić i wkurwiać inne osoby.
My normalni ludzie zwykle po robocie albo siedzimy na kompie albo idziemy gdzieś sie przejść pozwiedzać i tak dalej..
Ci protestujący wychodzą po robocie na ulice i przeszkadzają tym co są w trakcie roboty.

Dokładnie do paki z nimi. Ale żeby nie mieli za dobrze, to do dwuosobowych cel. Jeden ekolog i jeden pedał. Muszą poczuć swoją winę.
Zgłoś
paniczmax 2023-05-20, 13:55 12
w mojej opinii cały autobus powinien wyskoczyć i nakurwiać ich tak żeby się posrali bez wyjątku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów