📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Denerwujące pikanie między tymi tam kolejnymi, nie wiem jak to nawet nazwać...
Ja pierdole. Myślałem, że to ukryte przekazy illuminatów.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
co to za piosenka w 1:08?
jak ktos w ogole nie zna angielskiego to sie nabierze, bez napisow w ogole by sie czlowiek nie domyslil. Reasumujac, chujowe
Przekaz typu "You are an idiot/gimbus if you waching this". Pozdrawiam
ja pierdole tamte ukryte przekazy byly podobne fonetycznie a ty widac miales jakis niekontrolowany odruch na kapie i wpisywales kurwa jak leci swoje wypociny
ide po maczuge a wy sie pozabijajcie komentami
nie wiem jak można stracić swój czas na stworzenie takiego gówna
Lumpy1 napisał/a:
nie wiem jak można stracić swój czas na stworzenie takiego gówna
Ja straciłem 1:43 plus to ile te dziadostwo buforowało, tylko po to by pod koniec usłyszeć, że komuś brak jąder...WTF?
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Lifelover - Karma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów