📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kiedyś angole potrafili zrobić porządek w Irlandi
Ciężki sprzęt i wojsko na ulicach a teraz na co czekają?
Ciężki sprzęt i wojsko na ulicach a teraz na co czekają?
W przeciwieństwie do czarnych, Azjaci potafią posługiwać sie narzedziami.
Jeżeli oni tak między sobą to takie sytuacje są jak najbardziej pożądane oraz w wyniku tychże jak najwięcej przypadków śmiertelnych.
NorbiX napisał/a:
W przeciwieństwie do czarnych, Azjaci potafią posługiwać sie narzedziami.
Azjata to Chińczyk, Japończyk i Koreańczyk reszta to po prostu Ciapaci
mnie sie wydaje ze im poprostu klimat nie odpowiada. oni musza byc w upalach zeby odpoczywali w cieniu w lepiankach, bo jak zaczyna byc chlodniej to ich nosi a pozniej ogladamy to co ostatnio jest modne.
analogicznie jest z psami.
niektore poprostu trzeba wybiegac, zmeczyc je fizycznie i intelektualnie bo zaczynaja odpierdalac szopki.
analogicznie jest z psami.
niektore poprostu trzeba wybiegac, zmeczyc je fizycznie i intelektualnie bo zaczynaja odpierdalac szopki.
swietny materiał, jeszcze nigdy nie widziałem palącej sie fajki z tak bliska... a ten palec w obiektywie... mmmm mód na moje oczy.
Piękny kraj. Dostaniesz wpierdol, a potem Cię zamkną za bycie rasistą, bo nie przeprosiłeś i nie daj Boże stawiałeś opór.
ten gostek z deską na dwa metry zajebisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów