18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
nowynick 2014-01-13, 12:54 55
jacyś wariaci go w tą pogodę wyprzedzali a ten ostrożnie byle by w całości do domu dojechać. Ucierpiał z powodu innego debila. Trochę go żal.

Ale piwko za soczyste jebnięcie i jęki agonalne leci
Zgłoś
P................k 2014-01-13, 12:58
na harda to
Zgłoś
Szynkaa 2014-01-14, 4:04 10
@up

Tyś kurwa harda widział? Na pudelka won Pod..człowieku.
Zgłoś
osiedlowy_madafaka 2014-01-14, 5:43
nie liczy się, ani razu nie powiedział kurwa
Zgłoś
Bociek 2014-01-14, 5:44 1
Szynkaa napisał/a:

@up

Tyś kurwa harda widział? Na pudelka won Pod..człowieku.

Nie karm debilnych troli gościu, w końcu same zdechną z głodu
Zgłoś
m................1 2014-01-14, 6:32 3
steka na koncu jak arnold schwarzenegger
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-01-14, 6:37
Eeaaea...EEeeeee !
Zgłoś
Sedrax 2014-01-14, 7:06 1
Hmm.. szybko zamienił się w Zombie.. Stąd te ryki/stękanie
Zgłoś
mars0015 2014-01-14, 7:48 1
Początek apokalipsy zombie!
Zgłoś
PhoBia 2014-01-14, 8:23 2
Arnold, to Ty?
Zgłoś
Takafura 2014-01-14, 8:43 21
To jedna z takich historii których sie boję. Odpalając auto biorę udział w ogólnonarodowej loterii i często nie ma znaczenia jak jadę tylko akurat znajdę się w niewłaściwym miejscu i bęc
Zgłoś
Bobikufel 2014-01-14, 11:50
kkndkkndkknd napisał/a:

jacyś wariaci go w tą pogodę wyprzedzali a ten ostrożnie byle by w całości do domu dojechać. Ucierpiał z powodu innego debila. Trochę go żal.

Ale piwko za soczyste jebnięcie i jęki agonalne leci

mówcie co chcecie ale tamten z naprzeciwka musiał lekko odbić w prawo bo jakies cwele zapierdalają i jada na środku drogi... zarzuciło go na śliskiej drodze i ucierpiały 2 niewinne rodziny...
Zgłoś
dumad 2014-01-14, 13:29 2
raz tak w życiu miałem tamtej zimy wracając od rodzinki na Kurpiach w stronę Warszawy.
Droga przez lasy, droga oblodzona, zaśnieżona. Maksymalnie jechaliśmy 40km/h. Szwagier przede mną skodzianką, ja citroenem. Jedziemy tak godzinkę spokojnie, pomalutku bo szybciej się nie dało a że auta firmowe to lepiej dojechać w całości i w zdrowiu. Po tym czasie jakiś narwany kierowca postanowił mnie wyprzedzić. Jechał dość szybko i podmuch wiatru zza jego auta spowodował że wpadłem w poślizg. Czułem się jakbym leciał w poślizgu przy prędkości 100km/h Najpierw w prawo, później w lewo, odbiłem znowu w prawo i auto zrobiło dwa piruety na środku jezdni
Ja cały spocony, dziewczyna się rozryczała, z tyłu kierowcy już grubo w gaciach bo też wyczynem było dla nich hamowanie żeby we mnie nie jebnąć
Dobrze że z naprzeciwka nikt nie jechał.
Dobre przeżycie i nowe doświadczenie bo jak się zachowuje auto gdy wpada w taki poślizg to mało osób wie. Ja osobiście już wiem i jak jakiś debil wyprzedza w takich warunkach to lepiej zwolnić
Pozdro mobilki. Uważajcie na siebie
Zgłoś
grey_warden 2014-01-14, 19:52 2
Kilka gram ołowiu dla kretynów, którzy zapierdalają w takich warunkach i narażają życie innych ludzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem