Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ty tępaczku nie szanujesz ludzkiej pracy?
prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest kurwa praca
o widze tu wielu czlonkow rodzin utrzymywanych przez takich tepych kutasow
chuj czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic
chuj czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic
daj staremu relanium i nie przezywaj tak tego filmu
o widze tu wielu czlonkow rodzin utrzymywanych przez takich tepych kutasow
prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest kurwa praca
nie kazdy musi nakurwiać na budowie po 10 godzin 43 lata a pierdoli jak dzieciak
No i chuj - prawo na to zezwala, że można nagrywać. Jeżeli komuś nie pasuje, że go mogą nagrywać, to niech zmieni zawód, jak mu tak źle. Co z tego, że gość czeka na błąd - pracuj tak, żeby błędów nie popełnić, a jak popełniasz błąd jeden za drugim, to po prostu zajmujesz się nie tym co trzeba...
Pierwszy błąd ci kuglarze zrobili, że w ogóle typa zaczepili, a później się tylko pogrążali w kolejnych...
daj staremu relanium i nie przezywaj tak tego filmu
zadne ziolka nie sa potrzebne, za to przydala by sie porzadna selekcja tych "dziennikarzy"i testy sprawnosciowe dla sm i policji
A ledwo usłyszał o policji to zaczął uciekać i wykrzykiwać, że jest "dziennikarzem".
Powinien dziękować strażnikowi, że nie oberwał z pałki i z gazu. Wtedy może by się nauczył respektować prawo(chodzi tu o konieczność wykonywania poleceń funkcjonariusza).
Zaraz dzieci się odezwą, że bronię SM. Otóż osobiście jestem za tym, by połączyć te dwie instytucje w jedną.
A co do autora filmiku, to jeśli wszyscy "dziennikarze" są tacy, to aż strach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów