📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na "strażaków" mi nie wyglądają...
Koleś: Czy pan zna prawo?
Strażnik: Nie proszę pana.
No to kurwa z kim my mamy do czynienia. Żal w chuj.
Klasyk 0:30
Strażnik: Nie proszę pana.
No to kurwa z kim my mamy do czynienia. Żal w chuj.
Klasyk 0:30
Straż Miejska - banda nieudaczników mających się za Strażników Teksasu.
Polecam pisać do prokuratury w necie masa gotowych pism na SM Sam ostatnio wysłałem pismo do Generalnej i maja burdel
Jak gadał Jan Kreczman z Torunia : " i tu straż miejską bym wyjebał w piździec - kurwy jebane "
nie wiem o co chodzi temu cwelowi co im przeszkadza. To sa przeciez ludzie, ojcowie, mają dzieci, rodzine na utrzymaniu i prikasy od jakiegoś cwela burmistrza/prezydenta/starosty/wojewody. zapierdalają na swoja śmieciową emerytuje. Lepiej gdyby byli na bezrobociu?
<xts> albo ty albo twoj stary to wlasnie takie tepe chuje jak na tym filmie
a tak na marginesie to mogl z nimi pobiegac pare okrazen i mialby ich z bani
weynrob napisał/a:
<xts> albo ty albo twoj stary to wlasnie takie tepe chuje jak na tym filmie
a ty tępaczku nie szanujesz ludzkiej pracy?
Naoglądał się filmików jeden z drugim, gdzieś tam usłyszał, ze nagrywać można i teraz czy trzeba czy nie trzeba, jak pojeby stoją koło strażników i kręcą i w kółko to samo..."Na jakiej podstawie, Na jakiej podstawie"
Strażnik miejski ani mnie ziębi ani grzeje, ale na jego miejscu bym wyjebał kopa debilowi z kamerką, potem bym poszedł do dowódcy i złożył wypowiedzenie.
Bo to do chuja nie podobne użerać się z upośledzonymi
Strażnik miejski ani mnie ziębi ani grzeje, ale na jego miejscu bym wyjebał kopa debilowi z kamerką, potem bym poszedł do dowódcy i złożył wypowiedzenie.
Bo to do chuja nie podobne użerać się z upośledzonymi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów