Jeżeli ona nie jest pełnoletnia: o chuj, nic nie pisałem powyżej.
Jak ja bym tak zrobił w tym wieku to rodzice od razu by mi zajebali w łeb i kablem po dupie... A moje otoczenie od razu by po mnie jechało...
Ale widać, że ten cały tik tok, instagramy i inne gówna psują społeczeństwo i robią z nich zwierzęta
Z takich nagrań wynika jedno, że rodzice tak samo muszą być spierdoleni...
Jak ja bym tak zrobił w tym wieku to rodzice od razu by mi zajebali w łeb i kablem po dupie... A moje otoczenie od razu by po mnie jechało...
Ale widać, że ten cały tik tok, instagramy i inne gówna psują społeczeństwo i robią z nich zwierzęta.
Zabić to za mało.
Jakie to ścierwa muszą być, że na takie coś sie pozwala.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Z takich nagrań wynika jedno, że rodzice tak samo muszą być spierdoleni...
Ale widać, że ten cały tik tok, instagramy i inne gówna psują społeczeństwo i robią z nich zwierzęta
Z takich nagrań wynika jedno, że rodzice tak samo muszą być spierdoleni...
Ale widać, że ten cały tik tok, instagramy i inne gówna psują społeczeństwo i robią z nich zwierzęta.
Zabić to za mało.
Jakie to ścierwa muszą być, że na takie coś sie pozwala.
Ciekawy rodzaj jąkania się, całymi zdaniami. To od tego bicia kablem?
Jeżeli ona jest pełnoletnia: ale super dzika kotka - brałbym.
Jeżeli ona nie jest pełnoletnia: o chuj, nic nie pisałem powyżej.
Dalej można brać bo u kotów i ludzi inaczej się liczy lata
Dalej można brać bo u kotów i ludzi inaczej się liczy lata
mogłeś mi to powiedzieć zanim zwaliłem konia
Kiedyś żałowałem, że nie mogę mieć dzieci. Dziś jestem z tego powodu szczęśliwy
Mikropenis to nie jest już problem. Możesz wykonać pobranie nasienia poprzez biopsję np metodą microTESE i zapłodnić jakąś kobietę metodą invitro. Zaufaj mi, jestem ekspertem, pracuję w szpitalu na oddziale pediatrycznym jako asystent proktologa (nawilżam odbytnice przed wziernikowaniem).
Mikropenis to nie jest już problem. Możesz wykonać pobranie nasienia poprzez biopsję np metodą microTESE i zapłodnić jakąś kobietę metodą invitro. Zaufaj mi, jestem ekspertem, pracuję w szpitalu na oddziale pediatrycznym jako asystent proktologa (nawilżam odbytnice przed wziernikowaniem).
Szkoda cioto, że nie skumałeś np tego, że moja żona może nie mieć dzieci. Chciałeś zabłysnąć a zrobiłeś z siebie kompletnego przygłupa bez szkoły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów