Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wiadomo przecież, że samochód zatrzyma się w miejscu, szczególnie w takich warunkach...
Przez lekkomyślność pedalarza, ktoś dostanie zimne jedzenie.
Ale jak tak patrze to widze chyba krociutki moment zawachania, obrót kaptura i pewny krok, jakby chlopek doskonale wiedzial co sie zaraz stanie. Lekko go popchnelo a on sie odgial i zlapal za plecy jakby kurwa widzial juz swoje odszkodowanko i zwolnienie lekarskie na ktore tak dlugo polowal
A mnie człowieka niosącego kierowcom dobrą nowinę że rowerzyści wbrew powszechnemu błędnemu przekonaniu, wcale nie zawsze mają pierwszeństwo wszyscy nienawidzą i dają mi to odczuć w komentarzach.
Ale ja komentarzy nieprzychylnych sobie nie blokuję bo brzydzę się cenzurą.
Pseudo uprzejmość nie wynika wcale z dobroci serca ale z niewiedzy. Ktoś kto drugiemu ośmieli się tą niewiedzę wytknąć jest wrogiem publicznym numer 1
Miłego hejtowania
Jakie pełne rozsądku komentarze pod tym filmem.
A mnie człowieka niosącego kierowcom dobrą nowinę że rowerzyści wbrew powszechnemu błędnemu przekonaniu, wcale nie zawsze mają pierwszeństwo wszyscy nienawidzą i dają mi to odczuć w komentarzach.
Pseudo uprzejmość nie wynika wcale z dobroci serca ale z niewiedzy. Ktoś kto drugiemu ośmieli się tą niewiedzę wytknąć jest wrogiem publicznym numer 1
Miłego hejtowania
Pozytywnie. Tutaj idealna pogoda. Rowerzysta jak pieszy ze spotkaniem z autem nie ma szans, mnie uczono jako pieszegorozglądania się na przejściu. Najbardziej zjebany przepis pierwszeństwa dla pieszych wprowadzili nasi idioci w rządzie!
Wiadomo przecież, że samochód zatrzyma się w miejscu, szczególnie w takich warunkach...
no nie wiem przednie koła się kręciły przez jakiś czas, nie było to hamowanie ABS
Jakie pełne rozsądku komentarze pod tym filmem.
Miłego hejtowania
ty znowu tu promujesz swoje zasrane filmiki,
wypad
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów