📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to kierowca tego polityka borysława budki
To już wiem czemu jak byłem najebany. To kutas policzył mi 100 zł za 15km XD
Pewnie kółeczka robił hehe.
Pewnie kółeczka robił hehe.
Ja tu widzę 3 możliwości
1.Czeskie Piko na pseudoefedrynie a najlepiej na efedrynie
2.Piko w krysztale z metyloaminki
3. Halupa
1.Czeskie Piko na pseudoefedrynie a najlepiej na efedrynie
2.Piko w krysztale z metyloaminki
3. Halupa
Po zapachu czuć helge
Zaraz niedojeby podłapią i będą kręcić filmiki z taksówek jak to w kabel niby walą. Albo to już jest takie nagranie, tak się rozglądał, a nie widział okularów na własnym nosie.
Czas na pogromcę helupiarzy i chuj.
Igorek95 napisał/a:
Jedna zapalara z gazem bez iskry, druga z iskrą bez gazu, no jebany kurwa przedsiębiorca haha
edit
co on tam ćpa w taki dziwny sposób? Nie znam się na temacie
To chyba crack, czyli podgrzana kokaina. Wynalazek i składnik kultury smoluchów w USA.
pl.wikipedia.org/wiki/KokainaKrak_(crack) (tam niżej trzeba zjechać, to konkretnie jest opisane)
motylekwbrzuchu napisał/a:
Zaraz niedojeby podłapią i będą kręcić filmiki z taksówek jak to w kabel niby walą. Albo to już jest takie nagranie, tak się rozglądał, a nie widział okularów na własnym nosie.
A dobre to? Gdzie to dostać?
nowynick napisał/a:
Zrobiła się? Przecież to zawsze była patologia...
I to zanim jeszcze nawet samochody wynaleziono. Starczy poczytać w skład jakich wyżyn społecznych wchodzili fiakrzy (dorożkarze).
Trochę jak jakiś cygan albo inny czeczen wydaje mi się że to może nie być Polak ale chuj wie
Teraz można zrozumieć dlaczego 3/4 z ciapatych Priusów jeździ jakby za kółkiem siedział jakiś pojebany szympans.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów