18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
W środę byłam w Amsterdamie na małej wycieczce. Po całym dniu łażenia stwierdziłyśmy z koleżanką, że przydałoby się coś zjeść. Jako, że mam uraz do jedzenia w nieznanych knajpkach, szukałyśmy czegoś popularnego, bezpieczniejszego i bardziej neutralnego niż specyfiki tureckiej kuchni. Znalazłyśmy jakieś New York Pizza i postanowiłyśmy tam wstąpić. Zdziwiło mnie, że sprzedawcą był ciapaty, ale w Holandii jest ich ty tyle, że to żadna nowość, więc uśpiłam czujność. Zamówiłyśmy po kawałku pizzy (swoją drogą była bardzo słaba) i skonsumowałyśmy w "lokalu". Przy wyjściu zorientowałam się, że coś jest nie tak - otóż nieumyślnie odwiedziłyśmy ciapacką kebabownię ulokowaną w taki sposób, że wydawało się, że wchodzi się do tego New York Pizza, a w rzeczywistości lądowało się w złudnie podobnej muslimskiej knajpie z pizzami, kebabami i jakimiś dziwnymi rzeczami... Tak więc sprytne ciapasy korzystały na reklamie sąsiadującej z NYP, ściągając niewinnych klientów. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że oczywiście złapały mnie dolegliwości żołądkowe i miałam 2 dni nudności i bólu brzucha po tej jebanej pizzy. U brudasów to było do przewidzenia. Po tym incydencie jeszcze bardziej ich nie lubię.

PS. Dla rozjaśnienia - mieszkam na holandii, stąd MAŁA wycieczka do Amsterdamu.
Zgłoś
Grubasss 2014-03-03, 19:29
Masz PIwo ostatnio też sie u brudasów zatrułem A TFU !!!
Zgłoś
Robass1994 2014-03-03, 19:34 37
Masz nauczke.W swojej kuchni nikt by ci takiej niespodzianki nie zrobił.
Zgłoś
pituzdg 2014-03-03, 19:37 16
" mieszkam na holandii" wat??
Zgłoś
trololololololo 2014-03-03, 19:39
A ja myślałam, że mieszkasz W Holandii.
A nie napiłaś się przypadkiem po tym piwka (siuśków) w jednej z holenderskich cafejeczek gdzie kufle nie są zbyt dokładnie myte (o ile włożeniem kufla do pomyjów ze śladowymi ilościami płynu i całą masą syfu można nazwać myciem)?
Zgłoś
mesiash 2014-03-03, 19:39 1
Narzekasz na ciapaków, a sama nie potrafisz kilku zdań porządnie napisać. No kurwa...
Zgłoś
trololololololo 2014-03-03, 19:44 3
A tak poza tym, jakbyś weszła do prawdziwej tureckiej RESTAURACJI a nie do byle gówna, to byś zobaczyła że potrafią prowadzić knajpeczki ładniejsze i oferujące zajebiste żarełko w przeciwieństwie do holenderskich snack barów z okienkami na ulicy i ludźmi żrącymi na stojaka śmierdzące frikandele za 1OJRO.
Zgłoś
Hrodgar 2014-03-03, 20:17
Tu nie potrzeba więcej dowodów, tu potrzeba AK47, i pozwolenie na odstrzał ciapaków, wraz z zapłatą dajmy na to 50 Euro za 1 ciapatego.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-03-03, 20:21
za pomylenie wejść do knajpy możesz winić tylko siebie
pewnie blondynka...
Zgłoś
Zielonek92 2014-03-03, 21:22
przywieź mi troche baku baku
Zgłoś
N................s 2014-03-03, 21:22
jestes tepa pizda i nie wiesz gdzie wchodzisz. a to ze ciapaci sa madrzejsi od ciebie i ow debilow wykorzystuja to brawa dla nich
Zgłoś
~Imperator 2014-03-03, 21:22
Masz szczęście że cię dupa nie piecze...
Zgłoś
majkel1615 2014-03-03, 21:26
Jaka światowa
Zgłoś
qulanogilewej 2014-03-03, 21:32 5
a już myślałem że cię zgwałcili, zwłoki poćwiartowali i wrzucili do kebaba - a następnie zgwałcili kebaba i rzucili psom - które też zgwałcili i pokroili do kolejnego kebaba którego...
Zgłoś
KorniShawn 2014-03-03, 21:38
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
KorniShawn 2014-03-03, 21:38
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów