📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
film o dobroci chińskiego klienta
Dżentelmen bo z płaskiego bije a nie pięścią. Nie skacze po głowie, nie atakuje z bandą kumpli, nie spadają peruki i nie ma tłustych wielorybów.
Kurwa, po obejrzeniu tylu filmików z czarnymi to tutaj wygląda na cywilizowaną przemoc.
Kurwa, po obejrzeniu tylu filmików z czarnymi to tutaj wygląda na cywilizowaną przemoc.
Wydaje mi się ze pani sekretarka opierdalała się w pracy, a prezes miał wgląd w kamery z fona. Widać jak skakała po stronkach i minimalizowała je, gdy ten podchodził bliżej.
Zabrała tyle liści że wystarczy na gar gołąbków
I will wear you like a condom.
najpierw kwiatuszki ten tego Aaa potem sruuu bez pysk
,, przypiekłaś placki ziemniaczane ty kurwo"
,, przypiekłaś placki ziemniaczane ty kurwo"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów