📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rogrog napisał/a:
Kręcić cię to ange@l? Jak ktoś sobie wali? Ty pewnie nie walisz....
Za to Ty kręcisz chujem pod stołem.
35i napisał/a:
Za to Ty kręcisz chujem pod stołem.
Ooo mamy już jednego dupowłaza który wchodzi w dupę adminowi. Hhahah dupowłaz. 35i dupowłaz.
Rogrog napisał/a:
Ooo mamy już jednego dupowłaza który wchodzi w dupę adminowi. Hhahah dupowłaz. 35i dupowłaz.
Wytłumaczę Ci tępaku, do admina nic nie mam. Natomiast wkurwiają mnie takie nic nie wnoszące lachociągi.
Kurwa nagrywać sąsiada jak wali konia to już trzeba mieć smutne życie.
Tylko śmieć nie udacznik katolik może wrzucać do neta jak nagrywa kogoś z ukrycia w jego własnym domu podczas masturbacji. Smutne ma życie cipa do szczania w dodatku śmierdząca i nie ruchana.
koras24 napisał/a:
Kurwa nagrywać sąsiada jak wali konia to już trzeba mieć smutne życie.
Wlasnie. Tez mi kurwa sensacja typ we wlasnym domu, przy wlasnym laptopie bawi sie wlasnym chujem.
Wali gruche do AVI albo JPG. Co w tyk dziwnego? Nie ma kobiety to sobie musi jakos radzić. A laska moze ponieśc konsekwencje nagrywania tego i wrzucania do neta.
dobra dobra, a Ty sadolu ile razy dziś zwaliłeś?
Rogrog napisał/a:
Kręcić cię to ange@l? Jak ktoś sobie wali? Ty pewnie nie walisz....
Rogrog napisał/a:
Człowieku, ustawiłeś 90 lat w profilu, bo pewnie masz w rzeczywistości 10, a 100 nie można ustawić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów