Chyba takie akcje to dla nich już codzienność.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Szklanka wódki, wrotki do góry i bujany fotel z widokiem na palące się mieszkanie nielubianego sąsiada - oto kacapski raj
A co mają robić? Matka dzieciaków nie zostawi, dzieciaki są bezpieczniejsze na huśtawce.
Zresztą przy takich płomieniach nie ma się co zbliżać (nawet strażacy tylko z daleka by węża użyli.
Jedyne pytanie, czy ktokolwiek zadzwonił po straż, czy "tylko się każdy gapi i nic"?
Zresztą przy takich płomieniach nie ma się co zbliżać (nawet strażacy tylko z daleka by węża użyli.
Jedyne pytanie, czy ktokolwiek zadzwonił po straż, czy "tylko się każdy gapi i nic"?
Tak jest u mnie w pracy na SOR jak się idzie na przerwę
Zamiast siedzieć w telefonach czy komputerach to cieszą się chwilą, a wy to co?
w sumie humorystyczne, ale podejrzewam, że prawda jest nieco bardziej banalna. Pewno rodzice byli ciekawi rozwoju wydarzeń i nie mieli lepszego pomysłu czym zająć dzieciaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów